ja sprzedałem i jestem zadowolony , ze stratą- przyznaję się bez bólu , sorry ale na jakiej podstawie , wyniki każdy wie jakie są, zarząd trzyma sztucznie cenę i tyle , takie moje zdanie , bo bez tego batona już dawno by zleciał na 0,2 a może i niżej.
Źle zrobiłeś, mogłeś poczekać i spokojnie sprzedać za jakiś czas za 50 gr bo to cena do osiągnięcia w najbliższym czasie, później wiele będzie zależeć od obietnic zarządu czy dotrzymają słowa i za wyemitowane akcje przejmą całego NDELA.
Po przekroczeniu progu 5% dwóch funduszy, zarząd będzie pod większą lupą jak do tej pory i wpadki takie jak ostatnio nie powinny już nastąpić.
Wydaję mi się, że jesteś nowym graczem na giełdzie i wpływ na Twoją decyzje miały osoby pokroju konjo albo osoba od braku 7 piętra :)
Tak jak pisałem 50 gr już przebite, w dość niespodziewanie szybkim tempie, sam jestem zaskoczony, sprzedając na dołku straciłeś już koło 40 % no ale to już Twoja kasa, na drugi raz nie bierz pod uwagę co wypisują na forum niektórzy bo zawsze będziesz stratny - myśl sam.
Teraz czekamy na informacje o emisji i przejęciu 12 % NDELA co przyczyni się do wzrostu wartości Vedii jak i jej przyszłych wyników.
Przy okazji odkryją się fundusze, które nie raz zostały już na forum wymienione.