Może byście zajęli się łupkami? Na początek wystarczy samo info, że chcecie wejść w ten biznes, to już wystarcza by wystrzelić w górę jak wydmuchy typu LST czy LZMO. Niedługo w Polsce będzie łupkomania i gazowe eldorado.
Złamałem podstawową zasadę na giełdzie jak anale piszą kupuj tzn sprzedawaj.
No nic potrzymamy tą perełkę.
I jak przedmówca napisał może przed bankructwem zrobią podbitkę (jakieś fantastyczne info) pod wywalenie akcji.
Wyniki ogólnie podali fatalne, zysk z podstawowej działalności o wiele gorszy niż rok temu.
Mnie już tu nie ma - po ponad roku kiszenia, strata 25%, choć był ładny zysk, gdy poszło na 4.80 . Trudno, rok mimo wszystko udany, na innych spółkach zarobiłem z nawiązką. Tutaj nie potrafię wyczuć rozgrywającego, więc zabieram swoje zabawki. Mimo wszystko życzę wzrostów tym, którzy dalej tu trwają.
Nie wiem skąd wynika Twoje domniemanie o upadłości spółki?
Chyba nie patrzymy w te same raporty, zwróć uwagę na pozycję gotówkową w firmie.
Przy tej strukturze bilansu musieliby się sporo napracować, aby doprowadzić tę firmę do upadłości....
Największym zagrożeniem może być problem z pozyskiwaniem kontraktów, obecnie spółka opierała się głównie na zleceniach od PBG, ale jak dobrze wiemy ten kontrahent jest już raczej w drodze do piachu.
Miejmy nadzieje że uda im się uszczknąć coś z tego ''łupkowego eldorado' wtedy eldorado byłoby rzeczywistością na walorach tej spółki.
masz rację.
raz po raz pojawiają się takie bełkoty o upadłości spółki. przecież to nie ma żadnego uzasadnienia! takie poglądy to wynik zupełnego analfabetyzmu w zakresie rachunkowości.
Załapał się ktoś z forumowiczów na wandala jeżeli tak to gratuluję szykuje się ostra jazda. Zamówienia na to półrocze rekordowe Bedzie max wysoko. Cierpliwości
Dnia 2013-10-21 o godz. 13:03 ~darol napisał(a):
> Załapał się ktoś z forumowiczów na wandala jeżeli tak to
> gratuluję szykuje się ostra jazda. Zamówienia na to
> półrocze rekordowe Bedzie max wysoko. Cierpliwości
Dzisiaj wszedlem...poki co polowa kapitalu przeznaczonego na ta spolke ..sprawdzam...jest dobra rekomendacja z mojego biura maklerskiego, wedlug analizy pierwsze opory to 5,70, nastepne 6,30 ale i tak bedzie na gorce SL na 4,39. Pozdrawiam