• Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Wrócimy do debaty, co dalej w spółce, gdy w arkuszu będzie "uklepana" sprzedaż po 0,29.

A może w końcu i Prezes kluba zabierze głos? - co z tą ławicą sardynek, które odkupiły jego akcje, bo to że nie kupiło tego dwóch rekinów to już raczej pewne.
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~nwa [212.180.162.*]
    tworzyliscie dziesiatki postow, ze spolka nie potrafi przekazac informacji o nowej RN i co ?

przekazała wiec co teraz??
    dla was zawsze wszystko bedzie zle, czy to zakup gruntow ( co dla niektorych malo kumatych wyjasniam ze to tez jest nieruchomosc) i to nawet lepsza bo nie traci na wartosci jak budynki..

co sie tak interesujecie kto objal akcje? jesli nie bylo komunikatu o przekroczeniu przez kogos 5% to juz sie nie dowiecie. termin minal czyli akcje kupil wiecej niz 1 podmiot/osoba.
    nad czym tu debatowac?

• Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~spekulant 1973 [79.191.117.*]
    4,5% gdzieś mi o uszy i oczy przeszło że prezes sprzedał akcje trzem inwestorom jak trzem to nie mogli przekroczyć progu i mogą to być nowi członkowie RN
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Wiesz spekulant, w informacji było napisane, że na podstawie "umów".
    Mogło być 3.
    Ale gdybym to ja robił taki ruch i miał posadę, byłbym dumny, że mogę mieć 5% lub więcej. To jest od razu inna karta przetargowa w ręku.
  • Art 160 ustawy o obrocie Autor: ~olo [194.181.188.*]
    "Art. 160.
    1. Osoby:
    1) wchodzące w skład organów zarządzających lub nadzorczych emitenta albo
    będące jego prokurentami,
    2) inne, pełniące w strukturze organizacyjnej emitenta funkcje kierownicze,
    które posiadają stały dostęp do informacji poufnych dotyczących bezpośrednio
    lub pośrednio tego emitenta oraz kompetencje w zakresie podejmowania
    decyzji wywierających wpływ na jego rozwój i perspektywy prowadzenia
    działalności gospodarczej
    – są obowiązane do przekazywania Komisji oraz temu emitentowi informacji o zawartych
    przez te osoby oraz osoby blisko z nimi związane, na własny rachunek,
    transakcjach nabycia lub zbycia akcji emitenta, praw pochodnych dotyczących
    akcji emitenta oraz innych instrumentów finansowych powiązanych z tymi papierami
    wartościowymi, dopuszczonych do obrotu na rynku regulowanym lub
    będących przedmiotem ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na takim rynku."

A ilość akcji nie ma znaczenia.
  • Re: Art 160 ustawy o obrocie Autor: ~olo [194.181.188.*]
    Granicą jest 5tys euro
    Dz.U. nr 229 poz. 1950 z 2005r.
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~Wariat [193.108.194.*]
    ławica sardynek:) ty naprawdę jesteś taki durny?
    W pierwszej sprzedaży niecały milion akcji na kilka umów, przyjmijmy dwie po po niecąłe 500k, ktoś mu się zgłaszać? druga sprzedaż tez poniżej progu, ktoś musi się zgłaszać?
    Weź się walnij w ten pusty baniak bo o czym tu dyskutować jak takie brednie piszesz:)
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~MIS [79.187.35.*]
    Panowie ciagle jestem za wzrostami ale cos jest na rzecy, pomijam durne wpisy spekulancika i 4,5 grosza, co by nie mowic to ciagle spada, i nie wazne ze na malych obrotach a jednak w dol, mam nadzieje ze wkrotce trnd sie odwroci i bedzie ciagle roslo i przyjdzie taki piekny moment ze wszyscy beda czekali na korektu a tu ciagle w gore baz najmniejszych przerw.

pozdrawiam
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~jorgenn [178.43.148.*]
    Oby ! bo narazie to mamy samobiczowanie !
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~MIS [79.187.35.*]
    czekamy na info, tylko do ilu spadnie do tego infa, i czy to info odpali na odpowiedznia skale??
    wszyscy czekają na informację a kto sprzedaje ?
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~xxxxx [81.210.62.*]
    Dnia 2013-09-03 o godz. 11:48 ~spekulant 1973 napisał(a):
    > wszyscy czekają na informację a kto sprzedaje ?

Miś Koala :-)
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Wszystko jest w cenie. Nawet na najlepsze info też będzie wysypka. Wystarczy moment zawahania, zrzut "już zadowolonego" i lawina się posypie.
    Ja np mam plan kiedy wchodzę i kiedy wychodzę i mi to guzik obchodzi czy spółka będzie rosła dalej po jakiejś korekcie dalej gdzie już mnie nie będzie na tej spółce zarobiłem dziękuję chyba że znowu spółka spełni moje kryteria do zainteresowania się nią to znowu wchodzę . Jeżeli wchodzicie w spółkę bez planu to długo nie pobawicie się swoimi pieniążkami
    Dnia 19.07.2013 r
    Kończyli kompletowanie zestawów CAA & CFA od wszystkich członków i jeszcze nie skompletowali ?
  • Re: Panowie, proponuję rozejm !!! Autor: ~sena9 [89.228.23.*]
    szmate 73 i pampersa 4.5 kg mieli dokoptować ale oni są niepełnosprawni ( inwalidzi ).
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.