Wrócimy do debaty, co dalej w spółce, gdy w arkuszu będzie "uklepana" sprzedaż po 0,29.
A może w końcu i Prezes kluba zabierze głos? - co z tą ławicą sardynek, które odkupiły jego akcje, bo to że nie kupiło tego dwóch rekinów to już raczej pewne.
tworzyliscie dziesiatki postow, ze spolka nie potrafi przekazac informacji o nowej RN i co ?
przekazała wiec co teraz??
dla was zawsze wszystko bedzie zle, czy to zakup gruntow ( co dla niektorych malo kumatych wyjasniam ze to tez jest nieruchomosc) i to nawet lepsza bo nie traci na wartosci jak budynki..
co sie tak interesujecie kto objal akcje? jesli nie bylo komunikatu o przekroczeniu przez kogos 5% to juz sie nie dowiecie. termin minal czyli akcje kupil wiecej niz 1 podmiot/osoba.
nad czym tu debatowac?
4,5% gdzieś mi o uszy i oczy przeszło że prezes sprzedał akcje trzem inwestorom jak trzem to nie mogli przekroczyć progu i mogą to być nowi członkowie RN
Wiesz spekulant, w informacji było napisane, że na podstawie "umów".
Mogło być 3.
Ale gdybym to ja robił taki ruch i miał posadę, byłbym dumny, że mogę mieć 5% lub więcej. To jest od razu inna karta przetargowa w ręku.
"Art. 160.
1. Osoby:
1) wchodzące w skład organów zarządzających lub nadzorczych emitenta albo
będące jego prokurentami,
2) inne, pełniące w strukturze organizacyjnej emitenta funkcje kierownicze,
które posiadają stały dostęp do informacji poufnych dotyczących bezpośrednio
lub pośrednio tego emitenta oraz kompetencje w zakresie podejmowania
decyzji wywierających wpływ na jego rozwój i perspektywy prowadzenia
działalności gospodarczej
– są obowiązane do przekazywania Komisji oraz temu emitentowi informacji o zawartych
przez te osoby oraz osoby blisko z nimi związane, na własny rachunek,
transakcjach nabycia lub zbycia akcji emitenta, praw pochodnych dotyczących
akcji emitenta oraz innych instrumentów finansowych powiązanych z tymi papierami
wartościowymi, dopuszczonych do obrotu na rynku regulowanym lub
będących przedmiotem ubiegania się o dopuszczenie do obrotu na takim rynku."
ławica sardynek:) ty naprawdę jesteś taki durny?
W pierwszej sprzedaży niecały milion akcji na kilka umów, przyjmijmy dwie po po niecąłe 500k, ktoś mu się zgłaszać? druga sprzedaż tez poniżej progu, ktoś musi się zgłaszać?
Weź się walnij w ten pusty baniak bo o czym tu dyskutować jak takie brednie piszesz:)
Panowie ciagle jestem za wzrostami ale cos jest na rzecy, pomijam durne wpisy spekulancika i 4,5 grosza, co by nie mowic to ciagle spada, i nie wazne ze na malych obrotach a jednak w dol, mam nadzieje ze wkrotce trnd sie odwroci i bedzie ciagle roslo i przyjdzie taki piekny moment ze wszyscy beda czekali na korektu a tu ciagle w gore baz najmniejszych przerw.
Ja np mam plan kiedy wchodzę i kiedy wychodzę i mi to guzik obchodzi czy spółka będzie rosła dalej po jakiejś korekcie dalej gdzie już mnie nie będzie na tej spółce zarobiłem dziękuję chyba że znowu spółka spełni moje kryteria do zainteresowania się nią to znowu wchodzę . Jeżeli wchodzicie w spółkę bez planu to długo nie pobawicie się swoimi pieniążkami