• SSI- moja opinia Autor: ~aa [89.229.128.*]
    Wiadomość o porozumieniu z AGISem oczywiście bardzo pozytywna.

Agis pomoże dokończyć kontrakty i ma szansę na wejscie na giełdę.

Myślę, ze połączenie kapitałowe to będzie emisja akcji i szybkie przejście na główny.

"W ramach procesu restrukturyzacyjnego Spółka zamierza przeprowadzić działania związane ze znaczną redukcją kosztów funkcjonowania przedsiębiorstwa. Głównym obszarem aktywności Zarządu Spółki podczas restrukturyzacji będzie ściągnięcie wymagalnych należności oraz uregulowanie wszystkich zobowiązań Emitenta. Jednocześnie SSI podejmować będzie działania ukierunkowane na zakończenie kontraktów będących na ostatnich etapach i oczekujących na odbiór ze strony generalnych wykonawców."

W końcu Garwol straciłby najwięcej i to w jego interesie jest, aby wszystko się udało.

• Re: SSI - moja opinia Autor: ~edek [31.61.129.*]
    ciekawe czy akcje motywacyjne seria D i E poszły już w rynek ?
  • Re: SSI - moja opinia Autor: ~Szad [78.88.211.*]
    Z jakiej bajki się urwałeś!!!
    Seria D weszła na rynek w 2011 roku a seria E nie została wprowadzona do obrotu.
  • Re: SSI - moja opinia Autor: ~edek [37.225.37.*]
    Dnia 2013-09-10 o godz. 21:33 ~Szad napisał(a):
    > Z jakiej bajki się urwałeś!!!
    Seria D weszła na rynek w
    > 2011 roku a seria E nie została wprowadzona do obrotu.

ale nie oznacza to że nie można ich było sprzedać poza rynkiem ???

• Re: SSI - moja opinia Autor: ~Szad [178.235.28.*]
    1. zakaz sprzeadży
    2. jeżeli akcji nie są w obrocie giełdowym to jaki to ma wpływ na obecną sytuację? Czego się doszukujesz lub chcesz się doszukać?
  • Re: SSI- moja opinia Autor: ~Wlad [5.184.112.*]
    miejmy nadzieje że nie będzie powtórki jak przy sprzedaży akcji ssi spółce Public Image Advisors ?

• Re: SSI- moja opinia Autor: ~Szad [194.127.136.*]
    Sądzę, że tamta sytuacja coś Garwola nauczyła. Minął już rok, a akcje nie są w obrocie, więc to dobry znak.
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.