• nie ośmieszać się Autor: ~sonny red [31.0.128.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=53403&ncc_index=DEP&id_tr=1
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~Norman [83.24.191.*]
    kpina, działki paru metrów nie mogą przez miesiąc ogarnąć a chcą nieruchomości za kilkadziesiąt milionów
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~Wariat [193.108.194.*]
    oni nie powinni nigdy żądnych termninów pofawać bo tylko się osnieszają i nie ważne czy z ich winy czy nie
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Wariat,
    wiem że mi nie odpiszesz, ok. Szanuję i taką decyzję.
    Ale tu już nie o terminy chodzi. Wczytaj się dobrze w komunikat dotyczący zakupu tej nieruchomości. Oni nawet nie potrafią przedstawić, o co biega w ich planach. Podobno zakup tej łączki to:

"....zawarcie powyższej umowy jest bardzo ważnym elementem, przybliżającym Spółkę do rozpoczęcia nowej strategii działalności spółki związanej z zakupem i zarządzaniem nieruchomościami...."

To ten "ważny element przybliżający" czym jest? Lekcją? Uczą się jak załatwiać formalności u Notariusza i zbierać papiery, czy co?
    A może tak naprawdę mają w planach zarządzanie nieruchomościami ornymi ?
    wyjątkowo odpiszę.
    Nie wiem po co ta działka i tak naprawdę ta działka mnie nie za bardzo interesuje a bardziej to że to co podają czyli jakies terminy czy cokolwiek nigdy chyba im się jeszcze nie udało z tego wywiązać i to jest dla mnie śmieszne ale nie wykluczam że robią to specjalnie
    dobre jest to że ci co mkówili że Preses upycha akcji itp to chyba takiej informacji pod upchnięcie by nie zrobił co?:)
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~sonny red [31.0.128.*]
    byłeś na walnym i się zakochałeś? nie broń ich, kupując akcje nastawiam się na zarobek a nie podniecanie się spółką, prezesem i tworzeniem towarzystwa wzajemnej adoracji, zwlekanie i pitolenie, ciągle im czegoś brakuje, biznesmeni czy ofermy?
    ja ich juz wcale nie bronię bo coraz bardziej skłaniam się ku opinii że to ofermy i tyle.
    Polityka inofrmacyjna kuleje strasznie, były przebłyski a teraz cisza i czuje że niebawem okaże się że ta cisza i to info było specjalnie żeby niektórzy zebrali akcje od słabszych i jesli tak będzie to tylko sami sobie wystawią laurkę jacy są ok i w porządku do akcjonariuszy
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~sonny red [31.0.128.*]
    też tak może być, dlatego niech zwala to na dolne widły a nie czai się jałopa, chyba że "gruby" na przyuczeniu jest i uczy się grac na dwa konta? :D
    dla mnie to wygląda na specjalną robotę żeby zebrac bo powoli cos się może zaczynać dziaćw sprawie kredytu ale tpo będzie oznaczać że inajdy sa grane cały czas to raz a dwa wszystko jest ukartowane czyli częste komunikaty pod wzrost kursu i opchnięcie akcji i zero komunikatów albo złe pod zebranie. Czas pokaże:)
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~działka [83.26.232.*]
    skład nowej rady
    niech podają
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~działka [83.26.232.*]
    podejrzewam że ja mam
    więcej akcji niż kilku członków razem wziętych
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~jarek [89.77.131.*]
    patrząc na kurs to zbliża się jesień - średniowiecza
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~haha [178.43.221.*]
    zobaczyłem 0.18 na kupno , nie wieże !
    coś czuje że zostanie podany dzisiaj skład nowej rady .
    usredniac ,usredniac tak az do 5 groni a potem bedzie rajd św . Mikołaja haha !
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~spekulant 1973 [95.49.39.*]
    kpina, działki paru metrów nie mogą przez miesiąc ogarnąć a chcą nieruchomości za kilkadziesiąt milionów

Te słowa które zostały napisane wyżej mówią cała prawdę o ludziach którzy kierują tą spółką . A tak na marginesie czy mnie wzrok nie myli wariat działka piszą zle o perełce a gdzie się podział wasz kompan z obiadu Uv?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    ta złość do mnie nic nie zmieni co do kursu
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~szpada [89.229.179.*]
    sena9
    musisz mocno wisieć na haku w tym Dependzie, skoro tak cię ponoszą spadki kursu.

Ale miej jajka twarde jak kartofle, bo twoja perełka zaliczy tu niebawem głębokie nurkowanie poniżej trzydziechy.
    Tak więc trzymaj fason chłoptasiu ;)
    dzisiaj to tylko pokazali gdzie kurs zmierza wolumen jest coraz większy i nie na wzrostach ale na spadkach
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~sena9 [89.228.23.*]
    wolumen debilu to był na KGHM > ty tylko możesz popatrzeć i spam !!!
    Zarząd Emitenta informuje , że w dniu 9 sierpnia 2013 r. do wszystkich nowo wybranych członków Rady Nadzorczej została wysłana prośba o przygotowanie informacji personalnych zgodnie z jasną delegacją przepisów § 3 ust 2. pkt 11 zał. 3 do Regulaminu ASO oraz § 10 pkt 20 zał. 1 do Regulaminu ASO. Natychmiast po otrzymaniu stosownych materiałów zostaną one opublikowane jako uzupełnienie raportu bieżącego 37/2013

A czy to nie są kpiny żeby tak długo było czekać na informację kto i ile ma głosu zasiada w radzie nadzorczej.
    było 30 groszy a ty szmagtko jeszcze tu piszesz?:) miałeś zniknąć jak tyle będzie i co?:)
    jesteś zwykłą parówa bez honoru i nie wspominaj tutaj o Bogu więcej bo nawet nie wiesz kto to jest:)
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~spekulant 1973 [83.31.129.*]
    Tak w czerwcu odpisywał Uv na post 4,5%
    haha co za typ myslenia
    Juz widzialem na tym forum kilak artykolow zachwalajacych obecnie w inwestowanie w nieuchomosci i te sugerujace ze to nie jest najlepsza inwestycja ALE co to ma do kursu depa ? :D myslisz ze jak za kilka dni czy chocby tygodni spolce zostanie odblokowania linia kredytowa o wartosci mocno ponad pol miliarda zlotych to ktos bedzie sie sugerowal takimi artykulami ;] ? Odpowiedz jest chyba oczywista wiec albo jestes niezbyt inteligetny i sam wierzysz w to co piszesz ( choc to bzdury ) albo to świadomo kolejna zagrywka w Twoim stylu a ze jestes tutaj po to by obrzydzic ludziom akcje z nadzieje ze kurs spadnie bo chcesz je kupic po dawnych cenach to odpowiedz jest jasna.
    To teraz pytam się kto się ośmieszył ? Dla przypomnienia akcje latały powyżej 0,50zł
  • i jeszcze jeden wpis jaki napisał Uv 09.06.2013 Autor: ~spekulant 1973 [83.31.129.*]
    Nie jestem zwolennikiem zyczenia komus zle. I choc lekkie czy srednie spadki badz wzrosty za bardzo mna nie ruszaja dopoki nie sa poparte jakims bodzcem w postaci infa. to mam nadzieje ze kurs nie spadnie ponizej 0.40 tylko dla tego zeby ten człek nie mogl odkupic swoich akcji po starych cencach... przeskoczyl na inna spolke/spolki pewnie czemu nie, chce wrocic bo widzi ze jestesmy o malutki kroczek przed usytuowaniem kursu na adekwatnych poziomach oczywiscie nikt mu nie broni, ale to co wypisuje jest godne potepienia. Osobiscie wierze w karme i mam nadzieje ze to odwroci sie przeciw niemu.
    4.5% wspomina moje wczesniejsze pogrywanie na depie. Fakt kupowałem ackje po 0.20 i sprzedawałem po ok 0.30 udalo mi sie moze z 2 razy ale nigdy nie jechalem po spolce i zawsze mowilem wprost nie tylko to co robie ale co zamierzam zrobic wiec kazdy znal moje zmaiary nie naganiajac na spadek i mieszajac ludziom w glowach tylko liczac na wlasne przeczucia czy sytuacje techniczna z reszta nawet teraz z miesiac czy dwa temu majac akcje i widzac ze technicznie jest duze prawdopodbienstwo spadku tez o tym pisalem i sie z tym nie krylem choc generalnie spadki z oczywistych wzgledow nie sa mi na reke.
    P.S mam nadzieje ze dep w najblizszym czasie dostanie mozliwosc skorzystania z tej kasy zacznie kupowac nieruchomosci zwola walne gromadzenie na ktore zjada sie starzy wierni wyjadacze jak Wariat i bedzie mozna sie spotkac :) zobaczyc na zywo jak prezentuje sie ten nasz jeszcze nie oszlifowany diament ;)
  • Re: i jeszcze jeden wpis jaki napisał Uv 09.06.2013 Autor: ~Nie jestem zwolennik [83.31.129.*]
    napiszę jedno nie umiecie się przyznać do błędu
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~działka [79.191.111.*]
    spakulant a ty masz jeszcze papier?
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~spekulant 1973 [83.31.129.*]
    zapytaj się wariata czy mam jeszcze papier on dokładnie wie
  • Re: nie ośmieszać się Autor: ~sena9 [89.228.23.*]
    lece się pytać bo przysłał mnie > szmata 73( niepełnosprawny forumowy debil.)
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.