Pisałes głupoty jak było po ok. 0.80 .Jak bedzie po 2 zł. tez bedziesz głupoty pisał nieudaczniku,po 5 zł bedziesz kupował ,to nara nieudaczniku,hahahaha
Prim, leszczu beznadziejny, zapamietaj sobie dobrze: ten badziew nie doleci w ciągu najblizszych 5 lat do 5zł. Rozumiesz?
Nie ma możliwosci zeby ta pasozytująca na unijnej kasie spolka miala kapitalizacje 100mln. Rozmiesz ośle?
100 ,200 ,300 mln to wcale nie jest duza akapitalizacja,mysl i pisz sobie co chcesz,według ciebie miernoto spólka nic nie warta ,ja uwazam inaczej,przy 0.80 pisałes te same bzdury,miernoto,przy 2 zł tez bedziesz bzdury pisał a przy 5 zł kupisz akcje,hahahaha
Przesledz sobie koles do jakich rozmiarów potrafia spółki urosnac,np. LPP ,tam na początku tez pewnie psioczyli ze to spólka nic nie warta,itd ,itp.Dla ciebie IQP nie jest nic warte a ja uwazam inaczej.po 5 zł bedziesz kupował,hahahaha
Uwazam że IQP ma bardzo dobry zarząd bo kase z uni też trzeba umiec ciągnąc i ty nieudaczniku na pewno tego nie potrafisz.Oni nie biora kasy dla siebie tylko otwieraja i kupują nowe rozwojowe spółki,spólki te obecnie maja bardzo małą kapitalizację i nic nie stoi na przeszkodzie żeby ich kapitalizacja urosła bardzo duzo,pisz sobie co chcesz miernoto,ja uwazam inaczej ,tak jak pisałem po 5 zł bedziesz kupował,hahahaha
Ty zapewne ciągniesz równie dobrze jak oni....
Wydawac kasę też trzeba umieć, a tego im niestety brakuje. I powtarzam po raz kolejny tępy ośle: tu nie będzie NIGDY 5zł
Kupisz po 5 tylko tej mysli jeszcze nie dopuszczasz,jak zacznie rosnac dostaniesz sraczki i nie bedziesz wiedział co robic,bedziesz dalej pisał te bzdury aż w koncu kupisz po 5 ,hahahaha
Piszecie tu na spólke,nie majac pojecia.Oni przynajmniej potrafia zrobic cos z niczego a wy czym się mozecie pocgwalic?smieszni jestescie,do przedszkola,tam wasze miejsce
Powiedz od kiedy mam kupione ?mam przody,pisałes przy 0.80 ze spadnie i co?pewnie ci głupio,ale tacy jak ty wstydu nie maja,tak przy okazji co tu robicie jak wam sie spólka nie podoba? dobrze wiecie ze to dobra spólka ,czicie sie i znowu sie przeliczycie izostaniecie na lodzie,5 zł tam kupicie ,hahahaha
Jestes za głupi żeby tu zarabiać. Jezdzisz tylko tam i z powrotem i bredzisz o 5zl....
hahahaha
Na dodatek słabo ci wychodzi formułowanie własnych myśli.
Jesteś wyjątkowo żałosny.
I choćby dlatego warto tu zaglądać. Twoje posty są naprawdę zabawne.
mam kupione ponizej zetki a ty jestes zwykłym nieudacznikiem,napisze ci jeszcze że moze spasc do ok.0.98 i to będzie dla ciebie ostania szansa na kupno,ale ty nie masz jaj i w tej cenie nie kupisz tak jak nie kupiłes wczesniej jak było grubo poniżej zetki,jestes smieszny i załosny,kupisz po 5,znowu ci przypomne na wyzszym poziomie,hahahaha,to nara smieszny człowieczku
Miałeś już nie dyskutować cymbale, zresztą nie pierwszy raz się odgrażałeś hehehe
a tymczasem obserwuj jak po raz wtóry twoje śmieszne wirtualne zyski znikają
BUHAHAHAHAHAHA
A czy ja dawałem jakies słowo?piszę nara ale to nie znaczy ze nie będe pisał leszczaku,cos ci sie juz zupełnie w makówce poprzestawiało,leszczu,hahahaha