• decyzja Autor: ~maciejmac [79.184.21.*]
    po trzech latach bycia akcjonariuszem sgn sprzedałem całosc zarobiłem ok.25%.
    mało? duzo? miałem dość

zycze powodzenia!
    maciej
  • Re: decyzja Autor: ~flcn [46.171.205.*]
    Stopa zwrotu średnia. Sądzę że do końca 2013 cena sięgnie 25-27 PLN a więc jest do zarobienia jeszcze około 40% od bieżącego kursu.

Oczywiście wszystko zależy od sytuacji na GPW. Przy trendzie wzrostowym taka cena będzie przy zmianie trendu wiadomo.
  • Re: decyzja Autor: ~transformer [85.202.61.*]
    Cena z przedziału 25-27 zł powinna być w tej chwili. Jak dojdą nowe, spodziewane kontrakty w tym w ZUS i BGK kurs w granicach 35-40 zł wydaje się całkiem prawdopodobny.
  • Re: decyzja Autor: ~sg [83.6.4.*]
    ja od jesieni ubr. mam na razie 52%. Ale nic się nie martw, może odkupisz dużo taniej
  • Re: decyzja Autor: ~maciejmactez miałem [79.184.21.*]
    zarabiasz lub tracisz dopiero gdy sprzeda swego czasu sgn kosztowalo 28zł i co byłem prawie 100% do przodu ,jednak pazernosc spowodowała ze jestem ;;tylko'' 25%

sgn to dziwny papier..zycze powodzenia
  • Re: decyzja Autor: ~transformer [85.202.61.*]
    zawsze myślałem że papiery sprzedaje się jak firma/kurs - jest u szczytu a nie na początku drogi z dołka;
    w każdym razie powodzenia na dalszej drodze
  • Re: decyzja Autor: ~flcn [31.175.113.*]
    SGN to nie jest dziwny papier.

Tak zachowują się prawie wszystkie spółki gdzie głównymi akcjonariuszami są fundusze inwestycyjne.

SGN jest na kursie wzrostowym i technicy z funduszy będą pilnowali żeby jeszcze długo tak pozostawało. Oczywiście spółka będzie musiała potwierdzać to poprawiając fundamenty co z resztą czyni więc papier wydaje się bardzo bezpieczny w średnim terminie.
[x]
SYGNITY -1,48% 100,00 2025-10-16 12:30:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.