16.05. Warszawa (PAP) - DGA podpisała ugodę sądową z Agencją Rozwoju Przemysłu, na mocy
której otrzyma 3 mln zł z tytułu wynagrodzenia za realizację usługi szkoleniowo-doradczej
- poinformowała spółka w komunikacie.
spalowali dga kijami besbolowymi.piekna reakcja na super raport.ale to jest typowe na banana.pl.nie przejmuj sie wawa na te lajzy na watku oni sa wszedzie,ale wbijam w nich.szukam tanich zdrowych spolek.od kilku lat mam akcje relpola.eenergoinstalu.prochemu.instalu krakow innych .dzieki takim durniom na forum mam okazje kupic b.tanie dga
dga b.silnie dokapitalizowalo dwie swoje spolki zalezne.klerykami sie nie przejmujcie tacy byli m.in.na komputroniku czy kopexie.kto sie mnie wtedy posluchal odcina kupony.tu bedzie to samo
Z tymi spółkami mieli ostatnio problemy, ale chyba się dogadali. Władze pewnie wymienili i chcą pociągnąć biznes. Więcej w Pulsie Biznesu i tutaj http://dga.pl/strony/1/i/1071.php
Szybko przyszło, szybko poszło. Myślę, że sensownie jeżeli mają pomysł na te wspierane spółki. No początkowo pokazywały one spory potencjał i generowały zdrowe zyski... Poczekamy, zobaczymy. Tego 1,15 zł chyba już nie zobaczę.