DF Wiele razy widzialem marne infa zaraz po debiucie i zwalanie kursu a czesto bylo to po to aby zebrac akcje od ulicy ktora weszla w emisje bo niestety czesc akcji z emisji musi wziasc ulica bo takie sa przepisy i tak samo musi byc minimalny poziom ff uostepniony. Nie polecam ani tez nie neguje spolki.Kazdy ma swoje wyobrazenie tego co tu sie bedzie dzialo.Ja patrze z perspektywy kilku miesiecy a nie kilku dni
Dnia 2013-08-28 o godz. 09:23 ~meczyn napisał(a):
> df - po co jesteś na forum skoro nie masz akcji? nie mów że
> dbasz o nasze portfele
naganiasz na spadki bo chcesz kupić
> po 5-6gr
On na kilku spolkach nadaje to samo, to jest tak zwana pierdoła wirtualna
oooo.... cześć zyga, tutaj też cię ubrali? o_O
Nie wystarczyła ci PSA Capita. Ty to masz szczęście. A pisałem, słuchaj się mądrzejszego to nie zginiesz. Upór generuje dalsze straty ;-)
Czesc ,masz wglad do mojego rachunku ze taki jestes pewien ze ubrali PSA mam po 8/9gr teraz nadaje na goodidea zapraszam Cie do naganania tam mam po 3/4gr .pozdrawiam
Ja lubie takich jak df im jest ich wiecej na danej spolce tym szybciej rosnie.Tu jeszcze paru takich jak df przyda sie.Df umiesz sie klonowac?Pisz to samo w wiekszej ilosci pod roznymi ksywami i odpalik murowany.Nie lubie optymistow bo to sugeruje spadek lub stagnacje.
Pozdro moj kochany pesymisto masz moje blogoslawienstwo
na razie w ten sam deseń piszę ja i Ania. Jak widzisz, jesteśmy w mniejszości. A wiesz, co to na giełdzie oznacza? :-)
Piszę po jednym nickiem, bo nie mam się czego wstydzić. No, ale naganiajcie, może wam się uda. ;-)