na Airportcity St. Petersburg od lokalnego banku.Ref. prz. lok. bank stanowi dowód bardzo dużego zaufania w projekcie - starcie hotelu Crowne Plaza oraz 2-biurowców Jupiter 1-2. Nowy kredyt został udzielony na dłuższy czas a roczne raty początkowo będą sporo niższe od tych pierwotnych finansowania projektu !!! Numer taki da znaczne obniżenie krótko i średnioterminowych zobowiązań oraz poprawę przepływów pieniężnych. Tak więc wyniki powinny się poprawić przynajmniej na koniec 2013.
Spółka Warimpex planuje dalszą ekspansję na terenie Polski. - Obecnie poszukujemy dobrych lokalizacji pod nasze kolejne projekty hotelowe oraz biurowe - powiedział w rozmowie z Propertynews.pl Christoph Salzer, prokurent w austriackiej firmie.
Sz.Panowie ja mam naprawdę sporo po różnych cenach od pierwotnego włącznie !!! ale tyle razy już sprzedawałem/ kupowałem że mam na +++ ostatnio brałem kilkanaście tys. po 5.54 do 5,72.pln. dużo po 5,70.pln. tak właściwie to odkupiłem po ostrych wyprzedażach.Nawet o 50 nie myślę będę zadowolony jak skoczy na 14-15.pln i BOGATY !!! hahaha.Coś pozytywnego się dzieje od dłuższego czasu. Walczę też na JWC i tam mam naprawdę duże zyski.Pozdrawiam a że dużo kupuję nie widzę ostatnio chęci do pozbywania się akcji.Wkur..... mnie tylko ta zastawka na 5,80-85.pln. dlaczego ??? bo po pokonaniu tej barjery otwierają się dalsze- znaczne wzrosty. 5,79.pln. trzyma !!!
Im dłuższa konsolidacja tym mocniejsze wybicie. Cierpliwości.... Jack sprzedaj dopiero jak będzie po 30zł - Obliczyłem że będziesz miał dwa razy więcej kasy ... ;-))
DZISIAJ DOSTAJĘ W DUPSKO NA JWC ! ale to małe piwko bo i tak tam jestem MOCNO ZAROBIONY. Chłopcy walą przekręt-kombinują przed wybiciem na 6.pln. Co do Badziewiaka nr:1. to wywalę połowę po 10.pln. będę zarobiony. 30 pln ? nie szybko. pozdrawiam
zwalili kurs z 5,30 na 4,59 i na koniec odpał na 5,20.pln. a już myślałem że po mnie i będą straty a tu taka niespodzianka-haha. K..... nie przywidywałem takiego numeru wcale.
jednak ten nasz Badziewiak to Syf ! od dzisiaj nie utrzymuję kursu-zobaczymy co się stanie ? aż sam jestem ciekawy na ile spadniemy ? Poniżej 5.pln ???