Będzie malowanie trawy na zielono...sprzedalismy mniej ale ile zoszczedzilismy np. na wynajmie biura w Warszawie gdzie przez kilka miesiecy najemca w ramach promocji aby wypelnic puste powierzchnie zwalnia najemców z czynszu oraz partycypuje w aranzacji powierzcni...polecam lekture ogloszen!
Takich rzekomych oszczednosci bedzie duzo....
Jesli ktos jest blisko branzy kosmetycznej i ma mozliwosc dostepu do rzetelnych danych, rynkowych to zobaczy prawdziwy obraz kondycji marek mierzony sprzedaza rynkowa, monitorowana np. za posrednictwem firmy NIELSEN ;)
Ze będzie malowanie trawy to wiadomo.... przychody spadające dwa razy szybciej niż koszty i wzrost długu. Ot tego mozna sie spodziewc I być może zobaczymy jakiś drugi komunikat dla zaciemnienia. coś pod tytułem: nowy inwestor, list intencyjny na coś niby istotnego lub " niby poprawa" płynności poprzez konwersje długów na akcje. Nie zdziwie się jak bedą coś próbowali korygować do 2012, bo to w ich stylu. Pewnie tych rezerw na koszty i zapasy, które poprawiły wyniki w 2013 i tak zabraknie, aby wyniki były dobre. na szczęście to już jutro, więc dowiemy się.
Dnia 2013-08-29 o godz. 22:40 ~bankrut napisał(a):
> Będzie malowanie trawy na zielono...sprzedalismy mniej ale
> ile zoszczedzilismy np. na wynajmie biura w Warszawie gdzie
> przez kilka miesiecy najemca w ramach promocji aby wypelnic
> puste powierzchnie zwalnia najemców z czynszu oraz
> partycypuje w aranzacji powierzcni...polecam lekture
> ogloszen!
Takich rzekomych oszczednosci bedzie duzo....
> Jesli ktos jest blisko branzy kosmetycznej i ma mozliwosc
> dostepu do rzetelnych danych, rynkowych to zobaczy
> prawdziwy obraz kondycji marek mierzony sprzedaza rynkowa,
> monitorowana np. za posrednictwem firmy NIELSEN ;)
pozdr
Jedna z nieliczych sensownych i merytorycznych wypowiedzi . Podpisuje sie w 100% ,, ja akurat mam kontakt z kosmetyka od 20lat , dane AC Nielsen podstawa, a tu niestety ....