• Dalszy ciąg Autor: ~mikab [62.244.136.*]
    No i co buraczki, ktoś kupił jednym zleceniem akcje za 70 tyś myśleliście że to koniec spadków i teraz tylko do góry?! A tu znów na minusie i wsparcie na 0,48 pękło. Spokojnie jutro dalsze spadki i tak jeszcze długo! jednak to prawda że sukces ma wielu ojców a porażka jest sierotą. Jak były wzrosty 1973 i inni naganiacze pisali na forum post za postem a teraz nie stać ich na ani jedno słowo komentarza. Ubrali was a sami sprzedali i teraz w was się śmieją. Daliście się zrobić jak małe dzieci, szkoda mi was buraczki.....
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~m2 [213.158.216.*]
    Buraczku to ty opętany biegasz po forach oby tylko nie urosło bo sie wysypałeś:)
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~mikab [62.244.136.*]
    Oto że nie urośnie jestem spokojny :)
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~akumulator [37.31.21.*]
    ty hyba jakiś je...ty jesteś !
    oglądałeś notowania online ??
    Czy tylko tak se pajacujesz po robocie w kanale ???
    Do mm cos tam hu..ja
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~lorg [95.41.212.*]
    Tu nic złego się nie dzieje. Prosiłem o wywalanie po 0,45 i jakoś nie było chętnego. AT wskazuje na akumulację papierka. Fundamenty spółki pokazują, ze jest tu duży potencjał do wzrostu. Narazie papier pięknie się oczyszcza...
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~1973 [46.169.52.*]
    Znowu amator od inwestycji Pan mikab suszy nam głowy.Już napisałem ci amatorze od inwestycji że mnie cena poniżej 1,20 nie interesuje.Chciałbyś żebym nawijał tu na forum non stop?.To że kwasem ci ktoś głowę polał to już wiemy po tym jak zażarcie spamujesz.
    Tak po mojemu to zmień też delera bo widzę że sam coś bierzesz albo adhd z dziecinstwa daje znać o sobie.Zaraza od ad-instalca zbiera swoje krwawe żniwo- nalezy zachować bezwzględnie środki ostrożności.
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ad-instal [31.11.158.*]
    Dnia 2013-08-26 o godz. 20:22 ~1973 napisał(a):
    > Znowu amator od inwestycji Pan mikab suszy nam głowy.Już
    > napisałem ci amatorze od inwestycji że mnie cena poniżej
    > 1,20 nie interesuje.Chciałbyś żebym nawijał tu na forum non
    > stop?.To że kwasem ci ktoś głowę polał to już wiemy po tym
    > jak zażarcie spamujesz.
    Tak po mojemu to zmień też delera
    > bo widzę że sam coś bierzesz albo adhd z dziecinstwa daje
    > znać o sobie.Zaraza od ad-instalca zbiera swoje krwawe
    > żniwo- nalezy zachować bezwzględnie środki ostrożności.

A teraz "zawodowiec" :)))

Sprawa prosta
    Autor | ~1973 [95.40.220.*] 2013-08-05 21:37

Czeka nas niebawem 100% test 60 gr a moze juz w tym miesiacu zachaczy o 70 gr/tu oczywiscie opcja powynikowa/
    Tak naprawde to przy obecnej sytuacji technicznej i fundamentalnej to tylko osly wystawia zlecenia na s w strefie 50-55 gr

GDZIE TE TWOJE 70 GROSZY "ZAWODOWCU" SAMOZWAŃCZY?! :)))))))))

@1973 sam sobie głupcze wymyśliłeś wyjście z twojej sytuacji

Autor | ~1973 [46.169.69.*] 2013-08-18 10:19
    Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
    Zastrzegam ze kosmici nie pomoga
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~LD [82.143.135.*]
    Mikab do jasnej cholery... sprzedałeś, to co Cię to interesuje (z dużej litery piszę z przyzwyczajenia, mniej z szacunku)... też mnie za przeproszeniem denerwuje, że ktoś zbiera... ale jestem niemal pewien, że do końca roku będzie koło zeta... nie zgadzasz się Twoje prawo... wyszedłeś ok... Twoja sprawa... wkurzają mnie kolesie, którzy, jeśli urośnie parę procent to ględzą, że "sky is the limit"... a jeśli trochę spadnie... to "dno"... giełda to nie żadne pieprzone AT... to ludzkie działania... dlatego można przewidzieć, które spółki w dłuższej perspektywie sporo zyskają... i taką moim zdaniem jest JHM i tutaj zgadzam się z np. 1973... a, że niektórzy wywalają bo się boją...ich sprawa..
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~LD [82.143.135.*]
    Zwykle raczej czytam, niż cokolwiek, przynajmniej na forach giełdowych, pisuję... ale takiego mazgajstwa, rozdwojenia jaźni i histerycznej zmiany nastrojów nie znoszę... a ad-instal nie piszę, bo on żyje w swoim świecie... być może pięknym, ale niezbyt realnym...
  • Re: Dalszy ciąg Autor: ~odkrywca [77.223.216.*]
    Dla tego na forach też są byki i.. misie, tak jak na rynku..
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.