Witaj endriu - podtrzymuje to co pisałem, akcjonariat i właściciel bardzo marny, a z pośród tych dwóch spółek co jest perłą a co ścirewo niech każdy osądzi...
Mam tylko nadzieję że za dwa dni nie poszorujemy o 2,5, choć tu jest to możliwe (dzisiejsza końcówka pokazuje klasę naszej perły). Szkoda że nie rośnie tak pięknie jak spadało z 3,5 na 2.
No ale co robić, zawsze można pozazdrościć posiadaczom lpp, kęty, hawe,kghm....
Spadek ma charakter korekcyjny, moim zdaniem. Sprawa jest o tyle prosta, że mamy lukę na wykresie. Powinna się domknąć. Może więc paść poziom w granicach 3,-.
Bezpiecznym jest SL lekko poniżej tego poziomu.
Na wykresie maluje się kanał wzrostowy, ale przecina się z górnym ograniczeniem kanału spadkowego długo terminowego. Właśnie wczoraj mieliśmy odbicie od niego - opór zadziałał.
Paniki nie ma, należy obserwować papier od poziomów 3,08-3,- . Przy dobrym otoczeniu około rynkowym siła byka powinna wziąć górę.
Kierunek 4zł nie został zanegowany.
abc ty jutro załóż pampersy bo będziesz miał okazję kupić ale po 2.50 . Widzieliście o której podali to info 17,37 już po zamknięciu giełdy bo by już dzisiaj nie jeden miałby gacie mokre. Jutro w ruch stop lossy.
Znów zrobiło się smutno, ale to normalne...
endriew - przyjacielu - rysowałeś kreski czytałeś wykresy a tu nagle Karkosik i wszystko dupło. Niestety nie po to zwalali z 3,5 na 2 złote abyśmy mogli to kupić I sprzedać po 10, oni mają plan a my tylko powinniśmy dostarczyć kapitał - dlatego jeszcze raz powtórzę jak grać profesjonalnie to nie tu, tu można liczyć że się trafi i przewidzi ruch big szefa.
Szkoda ale co do pereł to wyszło na moje, choć też wolałbym mieć teraz hawe..
Nie tylko kreski. AF to podstawa, o tym nadmieniałem.
A taka sytuacja jest miła gdy przydarza się spółkom fundamentalnie poprawnym.
Myślę o nieoczekiwanym info.
Czy był powód do ucieczki ze spółki ? Oświećcie mnie...
Jeżeli zamknie się na poziomie, każdemu polecam postudiować wykres.
Pomyśleć...
Zgadzam się z tobą, NIE MA powodu do ucieczki, nie było także powodu do tak intensywnego wywalani i ściągania kursu poniżej 3zł, a mimo tego kark wywalał. Dlaczego nie robił tego wolno, też by wywalił a bylibyśmy przy 3,5-4zł. No i drugie pytanie dlaczego w ogóle wywala przy tak niskiej cenie - pewnie kupi za kilka dni po 2zł
Co do HAWE mam nie odparte wrażenie, że będzie korekta w poniedziałek. Raport po sesji.
Nie pokażą dużego zysku na papierze - po cóż płacić podatki. Zainwestują pod przyszłe kontrakty ?
Niestety , niezbyt wiarygodnie to brzmi jak 'ktos " z Zarzadu wywala akcje !! Jedziemy na 2,7 zl , kupuje i zabawa sie zaczyna od nowa > tak tu jest . pozdr