zrobili niezla wizualizacje.katowice to duza aglomeracja wiec i popyt na mieszkania powinien byc.tym bardziej ze widac juz poprawe na rynku nieruchomosci w pl/pozdro
Już kiedyś tu pisałem. Mieszkam bez mała po sąsiedzku i codziennie przejeżdżam koło budowy. Stoją już wszystkie domki. Obecnie kładą drewnianą elewację tak, jak jak na wizualizacji, a wpierwszy od ulicy zaczynają chyba wprawiać okna. Może coś z tego będzie. Pozdrowienia dla akcjonariuszy.
Pierwszy etap 8 domów bliżniaczych x 750 tys. każdy. Brutto 6 mln , przy niedrogo kupionej pięknej działce i budowie przez Carbon jako wykonawcy marża może być sporo wyższa niż u dużych developerów.
Wczoraj tam pojechałem zobaczyć. Naprawdę klasa, szkoda, że mam już dom. Super okolica i design budynków też taki "niepolski". Powodzenia w sprzedaży ...
zwg spolka z new connect moze przejac zdrowy bumech a moze i zaatakuje potezny kopex.durnie z fundow sprowadzili kapitalizacje wielu spolek do smiesznej kapitalizacjii panowie z zwg zobaczcie tez na moj spolka praktycznie za bezcen-przejac a jego wladze wywalic na zbity pysk.mrozek tego nie dozyl-new connect atakuje rynek podstawowy
Kris ,tu zgadzam się z tobą całkowicie ::)) !! To co wyprawia się na tej giełdzie to hm,hm ,wyciskanie,wyciskanie każdego materiału. Ja tam zwiastuje powolny koniec tej giełdy ...Zobaczymy czy jeszcze jakieś nowe spółki dadzą rady wprowadzić na tą"szulernie'??Wczoraj narobili szumu ,że chińska jakaś spólka debiutuje ::))) ha,ha ?? Tylko kto wyłoży kasę na te akcje ,zasadniczy problem ??
a ja to widzę tak skoro buduje to Karbon to cały zysk zostanie tam. Karbon kotroluje wszystko nie da się przejać kontroli nad Mojem i fasingiem i tez nie widzę powodu czemu karbom miałby dzielić się zyskiem z akcjonariuszami (patrz jeleniami) Moja którzy wyłożyli kilka dobrych baniek
Od kilku dni jest jakiś ruch, transakcje po 2k, 3k dziwne takie może biki skupują, wprowadzili akcje na giełdę po 6zł a teraz sobie odkupią firmę po 2zł... tak się zarabia na warszawskiej giełdzie... dopiero jak już odkupią MOJa to zacznie przynosić zyski
odcienie szarości , drewno i otaczający zielony teren OK .W moim domu są odcienie szarości , biel , drewno i schody ze stali nierdzewnej-super efekt zaręczam. Kilka miesięcy temu będąc na Śląsku widziałem ten rejon Katowic - to jedna z lepszych lokalizacji .
...drogo..bo droga ziemia...zobacz na innych portalach ile kosztują w tamtych rejonach nieruchomości...i przy sprzedaży przez deweloperów jakie wielkości działek wraz z domami oferują...to jest oferta "nie dla idiotów"
W wieżowcu w punktowcu w dużym miescie kosztuje ponad 4.tys./m2 i płacą za te skrzynki sypialne.::)))) To zupełnie co innego + działeczka i powinno kosztować dużo więcej.
Byliśmy tam dziś z żoną, muszę powiedzieć, że architektura naprawdę genialna. Jak na Katowice to super. Podobało nam się ogromne przeszklenie tych domów. To prawdziwe akwarium. Działki też przyzwoitej wielkości.
Robią dobrą robotę. Fajnie, że na Śląsku też da się ładnie budować.
Jedynym minusem wydaje mi się cena. Niestety nas nie stać :-(