to jest srodek lata wiec slodycze zawsze mniej ida.ale to nietlumaczy takiej slabosci w raporcie.a np.taki wawel zarabia duzoco kwartal.duzo juz nie spadnie .jestem tylko ciekaw na podstawie jakich danych anale z bm millenium wyliczyli ze otmuchow w tym roku zarobi kilkanascie mln zl
nic nie bede uciekal bo chce ta spolke w portfelu.troche kasy wrzucilem w spolki cukiernicze i w coliana i mieszko rowniez.przy tak malo plynnych walorach jak otmuchow stawianie stop-lossow mija sie z celem.mam projprzem.energoinstal.instal krakow .bipromet i innch malo plynnych spolek.sprobujcie tam postawic stop-lossa.zycze szczescia.ta technika ma racje bytu tylko na duzych plynnych spolkach.osoby dla ktorych ochrona kapitalu jest najwazniejsza powinny uwazac z inwestycjami w malo pynne akcje
nie chodzi mi o stop losy tylko dlasza dzialalnosc otmuchowa czyli co czekanie na 3 kwartal i ocenienie wynikow liczenie na to ze zaczna kupowac slodycze bo swieta ida spolka traci przychody wiec nie sadze zeby by akcje rosly nie ma zadnych powodow ku temu