Bo prosze Cie, mozesz pisac tu o spolce ze Zbyszkiem co chesz jechac po kobyle itp tylko jednego nie rob, nie kupuj tej spolki. Bo jak to zrobisz bede musial sprzedac a po trzech latach nie chce tego robic, zwlaszcza ze jeszcze kurs jest ponizej moje sredniej i po drugie ze nie ma dosc duzego popytu bym mogl wcisnac akcje innym.
Twoj intakusik to perspektywiczna spolka, bankruciek ale juz z ukladem i nowymi miliardowymi akcyjkami w drodze. A wielcy inwestorzy czy zechca to kupic czyli Twoje promowane marzenia , a pisanie ze : PGNIG, kulczyk, kampania weglowa sa jakby opowiesciami z krainy OZ. Ale kto wie.
,,,...he he no to masz szczęście kopenhaga, bo e cardowi się też przyglądam, a ty wielonikowcu jeszcze nie kupiłeś intakusa i dlatego pieprzysz takie bzdety, a inwestorzy już są i właśnie w piątek było pierwsze ( z wielu ) konkretnych INF.....
Nie rozumiesz, ja juz nie kupuje groszowych spolek, a ecard juz dawno bym wywalil, tylko nie ma chetnych na moj pakiet. I prawdopodobnie jak kurs wyskoczy jeszcze troche to zrobie czarna swieczke na wykresie :-), chyba ze bedzie duzy popyt. Ale na dzien dzisiejszy nie ma tyle na K by ktos mogl odebrac. Moze ty wciagniesz ze zbychem :-)
Chetnie oddam w dobre rece
E card nie ma w systemie pustej krotkiej sprzedazy. Chyba ze pozyczysz od brokera.
A spolke trzeba bylo brac gdy latal po 16-18 groni. Teraz to zbyt drogo i nie ma pod co grac, chyba ze pod wyniki kwartalne ktore sa wiadomo raz na 3 miechy. czyli kisisz kase w akcjach i kisisz az moze moze moze wyniki sie poprawia. Tu nie bedzie spektakularnego info pod co sie gra. A w takim tempie jak zaczynaja zarabiac to oni weksli nie wykupia bo nie bedzie kasy. A tego nie bede tlumaczyl, chyba ze beda rolowac, chyba ze beda drukowac, chyba ze stanie sie cud ale cisza tu jest i tak bedzie, spolka dla cierpliowych itp. NIe warto wchodzic. Ale jesli lubisz grac na uklad itp to pojawia sie okazja. Petrol oil. Spolka banrut, jeszcze nie oficjalnie i tam bedzie bujanko +100 200 i - 50%. Zmiennosc na ktorej mozna zarobic i jeszcze wiecje stracic. Polecam tobie i zbychowi bo wiem ze wy to stare lisy jestesci :-)