uważam że papier jest zbierany oraz sztucznie trzymany - fixingu zrobiłem mały eksperyment, jak tylko
pojawiłem się na sprzedaży pojawiał się popyt
obstawiam że tu będzie wysoko
sprawdźcie zlecenia sprzedaży - powyżej 0,2 prawie nie ma podaży
ktoś grubszy tu działa
spółka ma pełne magazyny towaru. Nikt nie chce tego kupować. Zobaczcie sobie ostatni raport. Właściciele spółki już wiedzą, że niedługo bankructwo więc sprzedają od pierwszej sesji. Niedługo info będzie więc sami zobaczycie.
Ja swoje sprzedałem ale jak widze co df wypisuje to widzę że jego wydmuchali na dużo niższym poziomie.To znaczy sprzedał po 12 i jęczy.Ja sprzedałem po 15 i mówię trudno mogłem trzymać nie utrzymałem zdarza się.Najgorsze debile na forum to tacy co nawet jak się mylą to zawsze mają racje df tym trąca.Faktycznie można było sie nabrać na tę podaż bo sam się nabrałem.Teraz wiem że papier jest ściągany i zastanawiam się nad ponownym ryzykiem to znaczy obserwuje co będą majstrować z kursem.
Ja zakopałem swoje akcję niech siedzą i rok dwa. teraz sprzedawać to głupota moim zdaniem. Trzeba poczekać i pozwolić Firmie rozwinąć skrzydła a zyskom dać czas na zakiełkowanie... widać że podaż się zmniejsza to znak że się wyprzedali słabi i ci co grali DT. Teraz spokój a kokosy urosną:)
jak ktos dobrzer ozegra to dojda do 1zł spokojnie a wyniki bez znaczenia liczy sie umiejetne skupowanie i straszenie leszcy batonami.
Gdyby ktos chcial sprzedac to czy by wystawial tyle akcji na s by kazdy widzial?
Po tym co napisales wczesniej na forum to kazdy forumowicz stwierdzi ze jestes pusty i nie masz zadnej wiedzy odnosnie inwestowania. Typowy smieszny czlowieczek ktory probuje zlapac dzienne skoki.Szkoda czasu na ciebie.Myslalem ze bardziej myslaca istota jestes
no cóż, głupich nie sieją. O tym przekonasz się niebawem. Problem w tym, że wtedy już cię tutaj nie będzie albo będziesz wciskał kit pod innycm nickiem
df-udowadniasz tu wszystkim że jesteś tym kim myślałem czyli zarozumiałym pysznym BARANEM.Pamiętaj GŁUPI WIE WSZYSTKO TAK SAMO JAK TY a MĄDRY UCZY SIĘ ZAWSZE I OD KAZDEGO.
Spółka da zarobić. Czekamy na wyniki sprzedaży, inwestycji.
Czekamy na ruch, na paliwo pod wzrosty.
Wiecie że mocne, nagłe ruchy nie są najlepsze. Ważne by spółka była ok. Ja w nią wierzę.
Jestem już na jakimś plusie. Ale np. ja, nie spekuluje na niej, kupiłem bo kupuję często różne pakiety spółek NC, raz wyjdzie, raz nie. Trzeba z głową o tym myśleć. Tu sądzę że będzie ok.
Mieszkam w Ksiązu wlkp i wysiliłem się sprawdzić na miejscu sprawę do Jarocina 25km.
Wszystko nowe a większy ruch to teraz podobno raczej nadal na opakowaniach że z zamówieniami nie nadąża ale te głosniki to nawet zagranica zainteresowana jakością.
Ostatnio była z tym tez jakas wymuszona przerwa ale ruszyli z koksem.Dobrze byłoby zeby jakiś większy gracz branżowy zainteresowal się sprawą to w sumie za niewielkie kwoty może przejąć perspektywiczny podmiot gospodarczy i kurs pewnie by sowicie wtedy wzrósł.