ja się nie nabijam i nie naganiam,to co macie tutaj to zakiszenie kompletne i stagnacja kilku miesięczna,więc po co tracić kasę(kisić)
JEST RYZYKO -JEST ZABAWA
a co do PMI-CZAS POKAŻE..
P.S
MACIE KULAWEGO ANIMATORA A SAMA SPÓŁKA MA GŁĘBOKO W D...E INWESTORÓW :(
Przypominam Ci, ze Ty akurat masz zakiszoną kase w społce ktora jest zawieszona, a tu jest mały obrót ale jest ;) Z reszta jesli ktos włożył całą kase tylko w jedna spolke i teraz ma pretensje ze nie rosnie to... chcialem mu zyczyc wszystkiego najlepszego i krzyż na droge ;)
to go zlikwiduj i będzie po kłopocie a co do PMI -nie utopiłem całej kasy ,musiałbym byc szaleńcem aby to zrobić,naprawdę zyczę wam jak najlepiej ale k...ca może brac jak sie patrzy jak inne spółki pną sie do góry a to g..no stoi w miejscu,ja wezmę pakiet jak spadnie do 1 zl,powyżej sie nie opłaca(narazie),chyba że pojawi się popyt w co wątpię...
Tez sie wpird...w to gówno mialo smigac po 3 zeta po wynikach za zeszły kwartał.I ze bedzie gadanie ze nastepny kwartał bedzie zajebisty a kurs swoje czyli dupa.Niby wszystko OK a tak naprawde to pies z kulawa noga tego niechce prze jaja.Mam jedna zasade ze strata nie sprzedaje.Pozdro kurna