Po niedzieli 20% wyskok pod wyniki a potem tradycyjny zjazd do 60 goni. Początek trwałego trendu wzrostowego dopiero po ewentualnym podpisaniu przez UA umowy stowarzyszeniowej ale to dopiero 13 listopada.
po wynikach będzie zjazd pędzikiem, tylko gdzie zajedziemy... pewnie 0,54 albo nawet 0,51... przecież wszyscy wiemy jakie będą wyniki, już nie raz przed wynikami tu na forum było "zima byla mroźna - aku padały - wyniki będą super"...
prawda jest taka, że nic na lepsze się nie zmienia,
osobiście zredukowałem o 50% ze stratą, bo uważam, że ktoś już zna wyniki i wyrzuca, a odkupi sobie i tak niżej,
bardzo sobie i Wam życzę żeby było w górę, ale ta sytuacja strasznie mnie zmęczyła.
zredukowałem by wskoczyć na easycall, tam wszystko jasne i klarowne, wyniki zawsze lepsze od spodziewanych, kurs wdzięcznie rośnie z korektami, tam mam już +30%
nie zachęcam ale sam jestem wkurzony, że wszędzie rośnie, a tu kisiłem kapuchę od 1,5 roku.
Teraz możecie mi napisać, że właśnie takim niecierpliwym odbierają akcję ... pozdrawiam i życzę wzrostów
No to Ci Michał napiszę, że nie jesteś sam.
Dziwię się tylko, że tylu jeszcze wytrzymuje.
Myślę, że może nie w tym roku ale w końcu coś się zmieni.
Pozdrowionka dla bardzo, bardzo wytrwałych.
Dnia 2013-08-23 o godz. 13:49 lew429 napisał(a):
> No to Ci Michał napiszę, że nie jesteś sam.
Dziwię się
> tylko, że tylu jeszcze wytrzymuje.
Myślę, że może nie w tym
> roku ale w końcu coś się zmieni.
Pozdrowionka dla bardzo,
> bardzo wytrwałych.
,,jest duża szansa ,że Ukraina podpisze to umowę,,,mam nadzieje, że ten fakt przełoży się znacząco na kurs akcji westy,ale do końca listopada jeszcze wiele czasu...
Gdzie te zasrane wyniki, chcę już się odpalać do domu a frajerstwo milczy, kapitał naszykowany i jak będą ok to jak teraz pójdę, a te fiuty podadzą o 16.30 jutro nie będzie po co odpalać systemu