Niestety poprzez przeanalizowaniu wynikow i analiza mowi jedno spadki ,spadek kursu bedzie dalszy tak jak pisalem o 3zł wyniki bardzo slabe i nie ma zadnych podstaw do zmiany kierunku i nie zapowiada sie nic dobrego .........kurs bedzie opadal coraz nizej takze 3 zł jest w zasiegu lekko ...............
Zaproponowałem 0 zł i także uważam, ze jest realne a w ogólności swej szczególności propozycji kieruję się tu popytem wynikającym w swej istocie z arkusza zleceń.
Wg mnie gdzieś na 3 zł to oni spadną, ale dalej to bym nie przesadzał. Firma generuje dosyć spore, dodatnie przepływy finansowe. Zadłużenia też nie ma, ale dopóki nie zostanie rozwiązany problem 50 mln (toczy się postępowanie KNF i audyt Ernst@Young) to ja się tego nie dotykam, bo nie wiem jak rynek zareaguje na tak duże urealnienie wartości. Oczywiście nie będzie to 50 mln tylko kwota jaką się uda uzyskać ze sprzedaży przeterminowanych łachów o takiej wartości nominalnej.
A wiec wszystko sie sprawdzilo mamy juz prawie 3 zł i jak widac nie bedzie to dno ...........mozna smialo sie spodziewac dalszego spadku 1,5 -2,2 zł i tam mozna pomyslec ...............