• JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~rypin [188.33.169.*]
    "W "zwięzłym opisie istotnych dokonań lub niepowodzeń emitenta" zarząd uznał za stosowne wymienić tylko jedną kwestię - a mianowicie fakt, że okres zakończył się dla przedsiębiorstwa zyskiem netto na poziomie 754 tys. zł."

yeah :D

mowilem? :D

http://www.finweb.pl/firmy/finanse/9820-ecard-na-plusie-pod-koniec-czerwca
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Teraz kolego trzymaj i nie pekaj nie daj sie skusic na zysk kilku groszy na akcji.
    Spolka robi sie fundamentalnie calkiem calkiem, jest na groszach przy nadchodzacej hossie ma gigant potencjal do wzrostu. za rok wedlug mnie papier bedzie na zlotowkach.
    niech tylko zarzad nie spie...doli a fundamenty sie obronia przed spadkiem.
    Zworcic uwage trzeba na niski ff i w perspektywie konsolidacje w brazny. A przy tym bedzie mozna spokojnie sporo ugrac.
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~confit [188.147.30.*]
    Pitol pitol , ty tylko czekasz na 0,4x gr. żeby wyskoczyć z badziewia i mieć z nim święty spokój.
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~keilbik [77.66.1.*]
    Taka ilosc jak ma to nie sprzedam po 0,4. Dzis jakbym chcial to bym kurs sprowadzil do parteru, ale po co. Sypac bede jak kurs przebije 80 groszy. Jeden warunek musi byc popyt.
    A cos mi sie kojarzy, czy to nie ty przypadkiem prorokowales ze bedzie 10 groni bo spolka to bankrut. lepiej trzyma sie z daleka o dniej, bo jak kupisz to bede musial sprzedac.
    Aha tyle fajnych jest spolek perspektywicznych. np. petrol czy intakus. Tam podobno uklad i juz gdzeja silniki na 10 groszy
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~keilbik [77.66.1.*]
    aha dodam, kursik rosnie a ja cie blokuje, bo nie wiesz kiedy ci wsadze swoje akcje :-)
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~confit [46.205.2.*]
    Nic mi nie wsadzisz.
    Jak nie masz papiera lub nie chcesz kupic lub sprzedac po jakiego chu.. ju tu zagladasz.
    Udaj sie na petrola tam jest ekipa do dyskusji. A tu tylko ja siedze
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~bobo [217.212.230.*]
    I sru
    Tu tu nie gadaj glupot tylko kupuj bo papier tani, taniej juz nie bedzie a nie straszysz ze TY a moze ktos innych chcialbys by sprzedal, bo Ty tak chcesz, i cudzym kosztem zrobic sobie przyjemnosc. Bedziesz lykac jak pelikan ecarda po 80 groni i wyzej.
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~confit [37.31.91.*]
    Ty na IGR ( WIS ) po kiego ch..ja tam siedzisz i piszesz bzdury a akcji nie masz.
    Napisalem bo naganialem na spadki by dokupic taniej i sprzedc drozej.
    Po to siedze, nie tak od by tracic czas. To sie kolego nazywa praca nad kursem.
    takla roznica
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~mko [31.61.81.*]
    Predzej tu 0.08 bedzie,c/wk ponad 8,haha
    Moge ci polecic
    -petrola c/bw =0,12
    Duza przestrzen do wzrostow no i potencjalne zyski.
    POzdro
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~PiotrT [77.252.127.*]
    A ja powiem tak:
    Przepływy operacyjne +5 mio PLN
    Zysk netto vs. strata rok poprzedni przy rosnącej sprzedaży
    I do tego freefloat na poziomie 350 tys. zł (nie mylić z milionami)
    Wykres ładnie się rysuje.
    I dobre prespektywy dla branży: nie muszę chyba mówić co oznacza niższy interchane fee dla firmy która ma większość kosztów stałych
    Po prostu będzie dobrze.
    Ja sie wylaczam, za duzo gadam, moze dlatego ze sporo mam umoczone tu.
    Czekam 3 lata wiec i poczekam. Troche sie uspokoilem bo wyniki na +, co innego miec kupe kasy umoczone w jakims bankrucie, choc tu tez nie jest za rozowo ale jaskoleczka lata. Pozdro i sie wylaczam.
    Kasa lubi cisze
  • Re: JEST GIT!!!!!!!! Autor: ~confit [87.105.115.*]
    Na innych spółkach też się wyłączysz czy dalej będziesz szydził ? Stawiam na to że będziesz pitolił 3 po 3 pod różnymi nickami cph , mr k ,słoma z butów itp.
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.