• Analiza techniczna Autor: pryszczatyguziec [79.175.197.*]
    Czy waszym zdaniem na tak małej płynności, pomimo dobrych fundamentów, ma to sens na takiej spółce jak Klon?
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~say [79.188.66.*]
    moim skromnym zdaniem nie
  • Re: Analiza techniczna Autor: vanitues [195.69.80.*]
    w klonie siedze juz od 5 miesiecy i raczej dlugofalowo. Pewnie kiedys sie wydarzy jak na lentexe. Ja kupowalem po 28-30gr w sumie uwazam ze spolka rozwojowa poniewaz caly przemysl drzewny w PL jest dochodowy, szczegolnie tartaki i produkcja.
    TO jest taki moj pakiet hobbystyczny na dlugofalowa zabawe. Mysle ze od paru lat maja wzrosty zyskow wiec raczej nie popelniaja bledow inwestycyjnych. Tzw. twarde inwestycje zawsze sie zwracaja w tym biznesie, oczywiscie jak nie wysyla sie towaru bez platnosci ( a i tak wyciucikali pare tartakow na paletach )
  • Re: Analiza techniczna Autor: pryszczatyguziec [79.175.197.*]
    To krótko jesteś... ;)
    Ciekawe czy uda nam się wytrzymać presję i wytrzymać od 30gr do 3zł... Jeśli tak będzie.
    Też tak myślę, że nie; bardzo łatwo narysować sobie dowolny wykres za niewielkie pieniądze. Jednak gdyby nie brać pod uwagę niskiego wolumenu, to dla mnie wszyskie kreski na wykresie rysują się wyśmienicie; brakuje tylko zamknięcia tego tygodnia w okolicy 48-50gr.
    Można negować AT, ale nie możemy się przebić w górę przez spadkowy trend...
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~say [91.229.86.*]
    Panie i Panowie....

AT wymięka.... nie ma zadnego odzwierciedlenia na NC. Przykładem EEX, który miałem od 2,51:) Wieszczyli i wieszczyli:) Kupuje się przyszłość sprzedaje fakty. Mamy spółkę z perspektywami, z KZ z rozwojem i w 100% wypłacalną. Brakuje mi tylko zaangażowania Zarządu. Całkowicie niekompetentni....... Mając taką spółkę cienko sobie radzą z publiką..... a może to świadome działąnie? InvestCon chyba rządzi....;)
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~say [91.229.86.*]
    a nie pisałem wcześniej? Jeszcze nie pora na Klona ale soon.......... papier wygląda ciekawiej niż przed 3 miesiącmi ale brakuje bardzo obrotów. Trzeba też na pewno przed pompką "odleszczyć" papier.

say
  • Re: Analiza techniczna NIE ma całe NC to SYF Autor: ~666 [83.29.110.*]
    j.w
[x]
KLON -0,83% 1,20 2026-04-01 09:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.