• Tak to wygląda Autor: ~mikab [62.244.136.*]
    JHM czeka jeden kierunek w dół!! Arkusz sprzedaży puchnie a nowe zlecenia są coraz niżej. Zlecenia kupna topnieją i topnieć będą. Ludzie wstrzymywali się do raportu licząc na wzrost kursu a tu lipa. Akcji do sprzedania jest ogrom, kwestia czasu i będzie w granicy 0,43 niedawno tam byliśmy i teraz wracamy. Nie trzeba było słuchać naganiaczy w postaci 1973 i jego wyznawców, oni sprzedali i teraz w was się śmieją. Wykres z ostatnich 6 miesięcy pokazuje że trwałem pokonanie poziomu 0,55 jest niemożliwie. Po raz trzeci odbiliśmy się od niego w poniedziałek to teraz spadki!! Podonie będzie na Mirbudzie a wy niczego się nie nauczyliście i znów stracicie.Szkoda mi was.
  • Re: Tak to wygląda Autor: ~nie rozumiem [77.223.216.*]
    To Ty słuchałeś się 1973?? bo ja nie..no chyba ,że jesteś jego niewolnikiem, decyzji też sam nie podejmujesz? .. brak ci trochę ro...
  • Re: Tak to wygląda Autor: ~m2 [213.158.216.*]
    Leszczu 3 grosze podbitki i znów będziesz witał kolegów na pokładzie:)
    mirbud dopiero wystartował:)jutro łap go pow 1,28:)
  • Re: Tak to wygląda Autor: ~1973 [77.113.29.*]
    Popieram m2 w całej rozciągłości i pozdrawiam.Pan mikab w różnych momentach ma problemy emocjonalne w zależności po której stronie siedzi.Od spekulacji jest NC choć i tam mamy FLUDZIA czy CWPE .Co do mnie ja na JHM groszołapem nie jestem tak jak waćpan co pare groszy w góre pełna EXTAZA a jak spadeczek DEPRECHA .Może troszke Serotoninki na stabilny nastrój zalecam.
  • Re: Tak to wygląda Autor: ~poszukiwacz prawdy [95.40.138.*]
    A gdzie to teraz wczasuje nas zbawca i mentor mikab?Podejrzewamy że adusiowi robi druta
  • Re: Tak to wygląda Autor: ~mikab [62.244.136.*]
    robie dobrze twojej starej. Nie podniecaj się podskoczyło 1 gr, uważaj żeby w majtki nie nierobić
  • Re: Tak to wygląda Autor: ~m2 [188.146.164.*]
    Problem masz buraczku:)?
  • Re: Tak to wygląda Autor: ~filip [83.26.79.*]
    Tak jak mówiłem, będziemy się bujać pomiędzy 0,48 i 0,49 zł, może miesięczna informacja o sprzedaży grosz do góry pchnie.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.