1973 bardzo chętnie komentowałeś co to będzie po raporcie półrocznym, kreśliłeś niestworzone teorie. Jak masz troszkę odwagi to skomentuj aktualną sytuację bo jakoś zamilkłeś i ani słowa od ciebie nie można przeczytać.
Odezwał się wszystko wiedzacy. Stwórz swoją historię co się dzieje że spada a my później sprawdzimy że stanem faktyczny. Jak się nie pokryje prawdą to Cię zmierzamy z błotem. OK cwaniaczku
Ja akurat w stosunku do niektórych posiadam akcje spółki i czasami chciałbym się powymieniac informacjami a nie słuchać tylko obelg i wyzwisk. A adinstal straszny biznesmen a siedzi cały dzień przed kompem i komentuje na forum. Człowieku zrozum że przez takie działanie gowmo zrobisz głównemu akcjonariuszom tylko nam drobnym którzy pod wpływem emocji kupują/sprzedają akcje
.." Człowieku zrozum że przez takie działanie gowmo zrobisz głównemu akcjonariuszom tylko nam drobnym którzy pod wpływem emocji kupują/sprzedają akcje.."]
.........................................................................................................................................
Dobrze to ująłeś, on marzy i chce zniszczyć właścicieli spółek poprzez spadek cen akcji, i wszystko robi w tym kierunku, niszcząc drobnych inwestorów, zniechecając do kupna, zachęcając do wywalania wypisując brednie..Trzeba przyznać, ze nieźle to mu wychodzi,
Cel: Ad - instala - zniszczyć spółki
środki: - forum, inwestorzy, brednie, inne
cel uświęca środki
Ad instal uważa że skoro on jest biedny to inni tez muszą
mi tam pasuje wystarczy kupowac gdy nadaje 50 postow dzinnie
i sprzedawać gdy go 3 dni nie ma:)
Dnia 2013-08-21 o godz. 18:58 ~m2 napisał(a):
> Ad instal uważa że skoro on jest biedny to inni tez muszą
> mi tam pasuje wystarczy kupowac gdy nadaje 50 postow
> dzinnie
i sprzedawać gdy go 3 dni nie ma:)
M2 @1973 ma wyjście dla ciebie
Autor | ~1973 [46.169.69.*] 2013-08-18 10:19
Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
Zastrzegam ze kosmici nie pomoga
Nie pisałem do ciebie to się nie odzywaj. A poza tym ja nie pisałem takich fanaberii jak 1973 i nie wysyłałem ad-instala do OBI.......1973 to zwykła ciota i naganiacz a jak się jego wizje nie sprawdzą to nie ma odwagi się odezwać tak jak to robi teraz!
nie zamierzam bronić 1973, wszystko rzeczywiście wyglądało optymistycznie i wyniki nie były złe,,, ale ty Mikab przesadzasz, wyzywasz ludzi, dlaczego? Twoja głupota coraz się zwiększa - wprost proporcjonalnie do twojej aktywności, .forum to nie jest poradnia dla inwestorów ani.. dla psycholi, .... każdy głupi ma swój rozum, nawet ty głuptasku, chory jesteś z nienawiści, do kogo? i plujący jadem...chyba coś drinknąłes na odwagę i tak szalejesz ,... nie tak dawno przepraszałeś 1973 i forumowiczów za swoje zachowanie,, mam wkleić ten post?
Nie rozumiem dlaczego tak obrzucacie się błotem? Kilka tygodni temu pisałem o spółce FLUID z NC kto kupił pewnie dziś nie żałuje tam jest ogromny potencjał - poczytajcie o spółce na jej stronie internetowej. Tam może być powtórka z Ekoexportu. Co do JHM cóż zrealizowali zyski ci co kupowali po 0,2 -0.3. To że akurat kurs jest trzymany w okolicach 0,50 zł wunika z tego że cały czas jest akumulacja papierka. To się skończy tylko wtedy kiedy akcjonariat groszołapowy przestanie wywalać swoje walory. Według mnie nastąpi to juź za kilka sesji. Po wynikach za III kw. wielu będzie żalować ze sprzedało na tych poziomach. Spółka ma równieź duzy potrncjał i jest mocno niedowartościowana.
Pamietajcie nominał JHM to 1 zł. Pozdrawiam cierpliwych.
Mikab a ty tak jak ad-instalec z monitorkiem w pierzynce leżysz cały dzień?
Ja akurat mam też inne zajęcia życiowe i zaglądam tu jak tylko mogę czyli np teraz.
Pamiętam że przy 30 gr była tu taka Zosia co też zarzucała mi fałszywe proroctwa.
Ktoś tu mądrze napisał że nikt nie jest moim niewolnikiem i swój rozum posiada.
Tobie sie wydaje że jak ja napiszę komuś sugestie to on mnie posłucha bez własnej analizy bezkrytycznie.Większość obecna na tej spółce forumowiczów to ludzie znający się na rzeczy a nie dzieciaki jak ich nazwałeś.Ty jesteś jedynym amatorem na tym forum bo ad-instalca człowieka ze skazą zemsty nie liczę.Ja czekam tu na swoje minimum 1,20 i twoje dyrdymały mam tam gdzie się podcierasz.Na mirbud też nie wejdziesz po swoich cenkach- trzeba było brać za 1 zeta i trzymać tak jak ja a nie wpierać że zleci.Przełamnie tego oporku przy 1,25 to teraz kwestia chwil a wychodzą to tacy jak ty co myślą że się znów cofnie -ale nie tym razem.Papier na Mirbudzie właśnie się oczyszcza a w zasadzie to końcówka tego oczyszczania i dobrze wiesz co to oznacza dla JHM.Kijem rzeki nie zawrócisz.
Taki mądry byłeś w niedzielę!!!!
Oto próbka twojej mądrości:
Autor | ~1973 [46.169.69.*] 2013-08-18 10:19
Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
Zastrzegam ze kosmici nie pomoga