• Ciąg dalszy nastąpi.... Autor: ~Grzegorz [213.180.136.*]
    Ale pocieszeniem jest to że zero jest liczą niewymierną.
    Jak tam chłopczyki ynwestory ?
  • Re: Ciąg dalszy nastąpi.... Autor: ~leo [164.126.153.*]
    Ale cie ta spolka zniszczyla, zal patrzec.
  • Re: Ciąg dalszy nastąpi.... Autor: ~grześ [87.206.107.*]
    Grzegorzu zanim mam wejść w spółkę lubię przeglądać historie jej forum jest to dla mnie jakiś mały wyznacznik. Zmierzam do tego że bardzo się udzielałeś na tym że forum od początku 2012r wręcz mógłbym w pewnym momencie domyślać się że robisz to odpłatnie ale naprawdę w to wszedłeś i miałeś powody by zachęcać do tej spółki zresztą podobnie jak ja dziś :-) szczerze Ci współczuje tego wszystkiego co się z czasem tu zdarzyło. Sytuacja spółki wtedy była identyczna jak dziś tylko że wtedy kurs 80-90gr a dziś po KNF-ie i przed najbliższym walnym 12gr. Wtedy zachęcałeś do kupna choć nie wiedząc co się dzieje w spółce mimo ich obietnic lub nawet zapisów uchwał o dywidendzie której z różnych powodów nie wypełniono. Pytanie czy wtedy nie wiedząc o tym wszystkim kupiłbyś po 15gr ???? mając oczywiście taką okazje..........domyślam się że za wszystko co masz. A dziś ??? gdy już wiesz o wielu kwestiach i ciągłości pewnych zdarzeń które wcześniej czy później muszą nastąpić(pozytywnie) kupisz i zaryzykujesz po cenie która na dziś zaznaczam odzwierciedla to całe zamieszanie z 2012r??
  • Re: Ciąg dalszy nastąpi.... Autor: ~Jan [78.9.100.*]
    Bardziej można było zrozumieć kupowanie tego śmiecia rok temu niż teraz, wtedy miałeś niby dywidendę, niby ciepłownię, niby zyski, niby kontrakt, było pod co grać, a teraz jak juz wiadomo że nie ma nic, poza urzędem skarbowym, to kupowanie tego twora jest już głupotą.
  • Re: Ciąg dalszy nastąpi.... Autor: ~Grzegorz [213.180.136.*]
    Witam was. A ja tak sobie myslę że jak zejdą z duzych spółek wejdą na te zwalone na totalne dno i cos w tym jest i mniej ryzykowne jest kupno po 0,12 niż 0,90 przed rokiem jaki napisał mój immennik ,
    pozdrooo

Może się kiedys odkuje na razie ból i żal................
  • Re: Ciąg dalszy nastąpi.... Autor: rkm [77.223.201.*]
    Tutaj się całkowicie nie zgadzam. Bzdury wypisujesz. Cena nominalna zostawiona sama sobie nie ma znaczenia. Mamy zupełnie inna wiedzę i rzeczywistość więc nie wypisuj bzdur. Na tą chwilę spółka praktycznie nie jest nic warta bo nic nie ma a raporty pokazują dobitnie, że działalności operacyjnej NIET.
    Weź lepiej upiec jakiś placek zamiast pisać bzdury na forum.
  • Paweł Autor: ~olo [194.181.188.*]
    to już na rowerku nie jeździsz?
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.