Mamy śmiecia bez możliwości wywalenia go!!!Co do cholery z tym raportem, jak długo jeszcze będziemy zawieszeni? Czy oni w ogóle opublikują ten raport czy mają już totalnie wysrane i już nigdy nie zobaczymy naszej kasy? Sorry za styl ale już mi nerwy puszczają.
Tak obrzydzą papier, że jak go w końcu odwieszą to 90% ludzi sprzeda go za 2 gr. Później dopiero będzie pompa :) Często tak jest. Ja nie wierzę, że to zawieszenie jest przypadkowe. Nie ma opcji, żeby rewident tak długo badał raport! To jest niemożliwe! Papier MA BYĆ zawieszony widocznie bo tak chce Zarząd :/ Coś tu nie gra :/
Pisaliście do ProxyAd ?? Mi nie odpisali na dwa maila stąd postanowiłem napisać do GPW i o to co otrzymałem:
Szanowny Panie,
W odpowiedzi na Pana maila w sprawie spółki ProxyAD S.A., uprzejmie informuję, że obrót akcjami spółki ProxyAD S.A. na podstawie Uchwały Nr 739/2013 Zarządu Giełdy z dnia 2.07.2013 r. został zawieszony ze względu na nieopublikowanie raportu rocznego za 2012 rok.
Zgodnie z treścią ww. Uchwały zawieszenie obowiązuje do dnia następującego po dniu, w którym spółka ta przekaże do publicznej wiadomości raport roczny za 2012 rok. Giełda nie może odstąpić od zawieszenia obrotu akcjami przed opublikowaniem raportu rocznego.
Uprzejmie informuję również, że w przypadku, gdy spółka nie opublikuje raportu rocznego Giełda może podjąć decyzję o wykluczeniu jej akcji z obrotu na rynku NewConnect.
Z poważniem,
Jak możecie to piszcie do tego śmiecia bo zostaniemy z niczym :(