O Jan się zdecydowanie myli. Jeżeli mam taką potrzebę, ażeby ktoś za mnie coś zrobił lub odrobił to zwracam się do osoby, która jest dla mnie autorytetem w danej dziedzinie
no właśnie , nasz Janek chyba się zatracił i nie potrafi się odnaleźć w nowej rzeczywistości , a szkoda , bo cytując za Pokorą niezły był z niego herbatnik, mógłby tu jeszcze wiele wnieść
napiszcie mi czy słyszeliście coś nt. przejecia małej spółki notowanej na nc z branży IT przez PCG? ta spółka to Digate,jestem posiadaczem jej akcji ewidentnie trwa skup po 5 gr akcji tej spółki od ok. 2 tygodni żadnego komunikatu nie było ale na ukrytym stoi duże k,słyszałem coś o pcg ale czy coś w tym prawdy tego nie wiem
prosze napiszcie czy coś w tym temacie wiecie
z góry thx
no właśnie po restrukturyzacji zyski są! prognoza utrzymana zatrudnienie tam rośnie projektów coraz wiecej, a warci są ok. 17 mln zł a wycena rynkowa ok. 1 mln dlatego to łąkomy kąsek (już tłumaczę dlaczego 17 mln mają obligacje co prawda za 4 lata wpłynie im 17 mln,maja spółkę adrenalina ostatni kom przeczytaj i dodatkowo normalna działlnosć IT) to łąkomy kasek dla PCG! ale ja czekam na jakieś oficjalne komy