• akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~kamillo [109.243.218.*]
    Do końca sierpnia czekamy na akcjonariuszy chcących wziąć udział w porozumieniu. W tym celu należy wejść na stronę www.akcjonariuszenoviansa.pl, pobrać formularz porozumienia, wypełnić zgodnie z instrukcją na stronie i odesłać pocztą. PAMIĘTAJCIE - liczy się każdy głos. Zjednoczmy siły w walce z oszustami.
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    Oby sie powiodło inni też walcz z oszustami....:

http://pulsbiznesu.pb.pl/3283339,63359,prokurator-puka-do-digate
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~kamillo [109.243.168.*]
    W związku z tym, iż termin dwóch miesięcy nie wystarczył niektórym "oburzonym" akcjonariuszom na dostarczenie dokumentów porozumienia przedłużyliśmy termin nadsyłania dokumentów do dnia 15.09.2013 włącznie. Więcej przedłużeń nie będzie. Chciałbym również powiedzieć, że na dzień dzisiejszy jestem zażenowany liczbą akcjonariuszy, którzy chcą przystąpić do porozumienia. Obecnie wygląda na to że problemu Noviana w ogóle nie ma. Wiele osób robiło hałas na forum, ale teraz chyba czeka na poprawę koniunktury o której p.Waźniakowski wspominał na WZA. Jeżeli ktoś się waha proszę o info na maila a oddzwonię i pomogę rozwiać wątpliwości. Naprawdę nie ma się nad czym zastanawiać, bo nie mamy już nic do stracenia. Czekam na zdecydowanych.
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~kamillo [109.243.168.*]
    http://pulsinwestora.pb.pl/3300190,31533,mniejszosciowi-rosna-w-sile
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~pati [156.17.33.*]
    I jak poszło Kamilo będzie coś z tego ...?
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~olo [87.49.84.*]
    jakby Wam brakowała 100k akcji to się piszę. Sorki ze tak późno piszę bo nie czytałem forum. Brałem po 1gr i sie pogodziłem ze stratą tauzena. jakby co polo.fcb@wp.pl
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~kamillo [31.174.122.*]
    Brakuje chetnych, bo czekaja na lepsze czasy. My działamy.
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~Novianowaty [83.238.227.*]
    Ja również jestem wątpliwym szczęśliwcem posiadaczem akcji Novian. Myślę, że jest mało chętnych gdyż umowa (pełnomocnictwo) jest tak skonstruowana, że wynika z Niej, że zbierasz chętnych, którzy w ostatecznym rozrachunku pomogą zasiąść w RN spółki, a czy akcjonariuszom uda się zbyć akcje to już nie jest takie oczywiste. W sumie każdy z Nas mógłby coś takiego zrobić jak. A większość z nas interesuje sprzedaż akcji nawet po 0,01 tylko aby pozbyć się akcji. Bardziej skuteczne pod kątem zainteresowanych moim zdaniem byłoby złożenie pisma jak pełnomocnika akcjonariuszy do KNF lub pozew zbiorowy. jeżeli zagwarantujesz mi, że do konkretnego terminu sprzedam akcję na rynku lub Ty ode mnie odkupisz to chętnie się przyłączę do Twojej inicjatywy
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~kamillo [5.173.102.*]
    Dzięki za wyczerpujące info.Moja odpowiedź - to co dla was jest sufitem, dla mnie juz jest podłogą. Nie zagwarantuje, że sprzedaż akcje po 1gr, ale mogę zagwarantować że brak działań z Twojej strony przyczynia się do tego że NIGDY ICH NIE SPRZEDAŻ. Strategia porozumienia jest jasna i czytelna. Oczywiście członkostwo w Radzie Nadzorczej jest jedną z form nadzoru właścicielskiego nad spółką. Pozdrawiam wszystkich, którzy czekają na lepsze czasy - one same nie nadejdą. Żeby mieć realny a nie teoretyczny wpływ na spółke musimy przekroczyć 5%. Nie interesuję mnie porozumienia z ludźmi, którzy jak szczury będą uciekać przy płynności na 0,01zł. Interesuje mnie porozumienie z ludźmi, którzy brali udział w emisji prywatnej i którzy często znaczną część majątku zainwestowali w Totmesy i inne badziewia po kursie znacząco odbiegający od 0,01zł. Dlatego też nie naciskam, ale zapraszam do siedziby Noviana czy Spqr w Warszawie, zapraszam do przeglądnięcia trzech tomów akt SPQR w KRS w Warszawie.

Konkluzja: Wszyscy jesteśmy w czarnej dupie!
    akcjonariuszenoviansa.pl
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~Novianowaty [77.255.77.*]
    Myślę, że trochę przesadziłeś z tym określeniem nt szczurów. To, że chcę się pozbyć akcji po 0,01 nie znaczy, że jestem szczurem. Nabyłem te akcje z rynku, nabyłem je aby zarobić, cóż nie udało się i długo się pewnie nie uda. Nie mam dużo akcji i stratę po sprzedaży akcji 0,01 nadrobię w godzinę na akcjach innych spółek. gram na Giełdzie po to aby zarobić, a nie by być częścią firmy, na która nie mam wpływu co do rozwoju. Będziesz miał prawo głosu, ale nie wiem czy Twoje 5% będzie mieć wpływ na cokolwiek chyba, że się pomnożysz razy 3. Popieram Twoje zaangażowanie i życzę powodzenia, ale oprócz inwestorów takich o jakich wspominasz, jest też dużo inwestorów takich jak ja, którzy w tej beznadziejnej sytuacji wyjść z tej spółki i jak najszybciej zapomnieć
  • Novinowaty nie badz tepym Polskim burakiem Autor: ~merko [86.183.197.*]
    Powiem na wstepie ze nie mam akcji Noviana i nigdy nie mialem ale jak sie trafiaja takie Novinowate po prostu BURAKI to zabieram glos. Novinowaty wlasnie jak nic z tym nie zrobisz to nawet nie bedziesz mial szansy wyjscia z tych akcji bo nikt od ciebie ich juz nigdy nie odkupi a ty odrazu marzysz o tym zeby wyjsc ze spolki, jak cos zrobisz ze swoim losem to moze sie to zmieni wiec rusz swoje rozkraczone DUPSKO i albo dopisz sie do porozumeinia albo nie truj na forum.
    Kiedys uczestniczylem w podobnym sporze i to calkiem niedawno. Wniosek: mimo ze ludzie potracili kase to mieli to gdzies zeby wlasnie zawiazywac porozumienia, czy zainicjowac wniosek do sadu itd.

Powodzenia zycze i mam nadzieje ze cos sie uda, jak nie odzyskacie kasy to moze posadzicie zarzad do puchy jezeli sa winni.
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~kamillo [78.8.80.*]
    Dnia 2013-10-28 o godz. 15:11 ~Novianowaty napisał(a):
    > Myślę, że trochę przesadziłeś z tym określeniem nt
    > szczurów. To, że chcę się pozbyć akcji po 0,01 nie znaczy,
    > że jestem szczurem. Nabyłem te akcje z rynku, nabyłem je
    > aby zarobić, cóż nie udało się i długo się pewnie nie uda.
    > Nie mam dużo akcji i stratę po sprzedaży akcji 0,01
    > nadrobię w godzinę na akcjach innych spółek. gram na
    > Giełdzie po to aby zarobić, a nie by być częścią firmy, na
    > która nie mam wpływu co do rozwoju. Będziesz miał prawo
    > głosu, ale nie wiem czy Twoje 5% będzie mieć wpływ na
    > cokolwiek chyba, że się pomnożysz razy 3. Popieram Twoje
    > zaangażowanie i życzę powodzenia, ale oprócz inwestorów
    > takich o jakich wspominasz, jest też dużo inwestorów takich
    > jak ja, którzy w tej beznadziejnej sytuacji wyjść z tej
    > spółki i jak najszybciej zapomnieć

Dziękuję za poparcie. Rozumiem Twój punkt widzenia i chciałbym żebyś zrozumiał że to porozumienie nie jest dla takich jak Ty. Uważam, że ciężką pracą - poświęceniem można będzie wyprowadzić tą spółkę na prostą. Jak zobaczę światełko w tunelu to sam odkupię od Ciebie akcje po 1gr :)
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~ja [89.72.146.*]
    oczywiście że są winni!!! ale za wiele im zrobić nie można, jest wielka wina knf że nie dba o małych inwestorów i dopuszcza do takich sytuacji aby bandyci w białych kołnierzykach wyrabiali takie cuda
  • Re: akcjonariuszenoviansa.pl Autor: ~Novianowaty_do_merko [87.205.220.*]
    Chyba nie czytasz uważnie moich postów, a skoro tak to bądź łaskaw odnosić się bardziej kulturalnie do innych inwestorów. Skoro jesteś mądrzejszy np ode mnie to chwała Twojej inteligencji, ale chyba nie jesteś aż tak mądry skoro nawet nie masz podstaw kulturalnego zachowywania się, nie będę pisał francuskiego określenia bo pewnie nie zrozumiesz. Powtarzam, popieram działania kamillo, ale nie się nie dopiszę tej listy. Będzie wniosek do Sądu, wtedy się podpiszę pod tym wnioskiem. Koniec z tym temacie, zwłaszcza w kontekście nijakiego merko
[x]
SPAC1 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.