Nie mają na wypłaty dla pracowników to trzeba trochę toaletowego wyrzucić na lewo frajerom - no a pewnie jeszcze zarząd nie był na wakacjach , bo przed wprowadzeniem na - NC było kupę roboty , no a teraz moneta by się przydała na odpoczynek . Założę się że mają tego jeszcze do wywalenia dużo worów i będą jeszcze cyklicznie ubierać .
Ja nie rozumiem ? kto wywala na 11 groszy . Ci co kupili na 0,20 , a może w tamten piątek ci co łykali na 0,14 i wyżej ? Przeważnie jest tak że mocne firmy od razu po debiucie idą ostro w górę , a tu jest odwrotnie . Mi to zaczyna śmierdzięć .
Zgodnie z DI około 7mln. Ponad 50% ma prezes zarzadu i ta firma max. Jeśli oni sprzedają to już dawno przekroczyli limity do informowania. W tym tygodniu się dowiemy
jestem przekonany ze te akcje bedawiecej warte. ale kiedy? musimy czekac na wiesci z firmy.
w kolejnych publikacjach powtarzaja "potwierdzamy zalozenia na 2013" i że skupiaja sie na eksporcie. weszli na rynek by ustabilizować płynność na produkty i zwiekszyć sprzedaż. troche spokojniej, bedzie ok
Myślicie że będzie rosło? przecież żeby rosło to koś musi najpierw zebrać odpowiednią ilość... przy niskim kursie:) jeszcze będziecie się bić o każdą akcję... ale nie na tych poziomach... i nie teraz tylko za kilka miesięcy...