Dnia 2013-08-22 o godz. 20:36 ~GMBH napisał(a):
> Takie wzrosty na szerokim a tutaj praktycznie bez zmian .
> Oj nie jesteśmy ulubieńcami giełdy oj nie .
a jak moze byc ulubiencem giełdy kiedy po wynikach bedzie zwalenie kursu z 20% i wiecej tradycyjnie ,dlatego nikt tu nie chce trzymac kasy tylko szybko ucieka
to twoja kasa i tyle widac ze nie masz pojecia zobacz na obroty bo po wynikach beda jak zwykle minimalne i po kilka procent w dół , i tyle zreszta co bede dyskutował to twja kasa i decyzje
ja juz sprzedałem i byłem takim idiota przez dwa miechy teraz własnie kupuja nastepni i odkupimy od nich minimum po 3zł i mniej tradycyjnie zniknie popyt
widzisz 2 kilo brałem po 3,3 z mysla ze jdzie wyzej pózniej dobrałem prawie 8kilo ponizej 3 teraz oddałem wszystko srednio 3,45 widzisz jestem szczery zycze sukcesów ta spólka ma to do siebie ze pózniej nie ma komu oddac chyba ze tracac 5%
Dzięki . Zarobiłeś i dobrze . Możesz poszukać innej spółki . Ja jestem zdania że teraz to należy akcje trzymać . Nie sprzedawać lecz trzymać . Oczywiście nie tylko akcje tfone . Pozdrawiam .
Raporty okresowe za 2013 rok:
- skonsolidowany raport kwartalny zawierający skrócone jednostkowe kwartalne sprawozdanie finansowe za I kwartał 2013 roku: 15 maja 2013 roku,
- skonsolidowany raport półroczny zawierający skrócone jednostkowe półroczne sprawozdanie finansowe za I półrocze 2013 roku: 30 sierpnia 2013 roku,
- Skonsolidowany raport kwartalny zawierający skrócone jednostkowe kwartalne sprawozdanie finansowe za III kwartał 2013 roku: 14 listopada 2013 roku.
Dodam, że Spółka opublikowała szacunkowe wartości sprzedaży i wyniku 10 dni po zakończeniu okresu sprawozdawczego. Oby ta dobra praktyka została zastosowana do IIIQ.