To nasza szansa by ich rozliczyć , RAZEM!!!!, jeśli będziemy cicho patrzeć to już po naszych pieniądzach, nie mamy z nimi kontaktu nic nas nie informują co z atonem a na koniec wcisną nam ciemnotę. Za kilka miesięcy otworzą podobną firmę i taki sam mechanizm, ZJEDNOCZMY SIĘ !!!!!!!!!!! darek169@poczta.onet.pl
Nie chrzań, że nic nie pomoże. Każdy, kto ma akcje powinien wnioskować o powołanie kontroli z OLAF-u, to jest w przypadku ATON-a skuteczniejsze niż Prokuratura.
Wkrótce NWZA, osoby posiadające akcje i zgadzające się na kontrolę z OLAF-u powinny przesyłać dane i liczbę akcji na gerg.aton@interia.pl
Tego nie powiedziałem. Oczywiście lepsza informacja o uregulowaniu kary niż brak takiej informacji.
ps - byłbym wdzięczny za nie wieszanie na mnie psów i kotów za poczynania Zarządu :)
Re: ZJEDNOCZMY SIĘ !!!!!!!!!!!!! jedyna szansa !!!!!!!!!!!
Autor: ~maciekk [78.31.167.*], 2013-08-28 11:49
Ale tak samo milczą jeśli chodzi o datę przekazania raportu..
już nie milczą a i inne komunikaty lecą a w atonie - umarli?
Wniosek co do zakresu był przygotowany na poprzednie WZA, które zostało odwołane. Miał być złożony w zasadzie w tej samej treści na NWZA, ale z powodu "pomyłki" złożono wniosek na WZA.
Dlatego proponuję, aby przesłać mi ten wniosek na WZA, a ja go dostosuję do NWZA OK?
Po co robić dwa razy prawie tę samą robotę.
Wnioski o zwołanie NWZA i ZWZA są zupełnie inne, inna jest podstawa powołania w związku z tym trzeba go sporządzić od nowa. Nie zrzucaj na mnie tego, że z jakiejś przyczyny nie chcesz tego wniosku sporządzić. Znasz powód mojej wstrzemięźliwości w tym zakresie i masz zielone światło od pozostałych inwestorów do zwołania NWZA w proponowanym przez Ciebie kształcie, masz dostęp do pomocy radcy prawnego, poradzisz sobie :)
Podstawa prawna jest oczywiście inna. Masz rację. Ale treść podobna, bo to samo chcemy ustalić.
Niestety nie dane nam było poznać treści wniosku złożonego na WZA przed jego złożeniem, a chciałbym, aby wnioski raczej się dopełniały, niż były ze sobą sprzeczne.
Liczę na konstruktywne podejście i współpracę, zamiast uszczypliwości, tym bardziej, skoro we wniosku na WZA widniało moje nazwisko.
No nie daj się prosić :)