• silna przecena Autor: ~Andrzej [83.31.250.*]
    Jak wcześniej pisałem kompletny brak jakiejkolwiek informacji z SPÓŁKI OWOCUJE ODDAWANIEM AKCJI przez zniecierpliwionych, bo jak pisaliście akcje zostały skupione.
    Marcus i Mefisto przekazują informacje, które powinien podawać Zarząd
    Akcje praktycznie stoją od 3 lat

pozdrawiam
  • Re: silna przecena Autor: ~Mefisto [79.186.198.*]
    Niestety ale faktycznie polityka informacyjna spółki kuleje. Całkiem mozliwe, że jest to celowe działanie. Co do kursu to kiszonka zapowiada się na dłużej, chociaż i tak już trwa bardzo długo. Niby wszystko fajnie idzie do przodu jeśli chodzi o rozwój FF, ale widać, że nikomu nie zależy na kursie, popytu zupełny brak.
  • Re: silna przecena Autor: ~marcus [83.4.207.*]
    To i ja się wypowiem w tym temacie, skoro nawet Maciek zbulwersowany brakiem ruchu napisał ;)

Andrzeju właśnie kompletny brak informacji ze spółki jest informacją - jest cudowny wzrot przychodów, do tego stoi/stał straszak i ktoś malutkimi zleceniami zrzuca kurs do dołu no i wykazali na deser stratę netto :)

Na chłopski rozum to ma zmusić ludzi do oddawania papiera, kiedy zaczną zainteresowani zbierać. Spółka ma się lepiej niż wyśmienicie i zakładam, że skala działalności spółki w najbliższych 12-14 miesiącach zwiększy się 2-3 krotnie, osobiście bardziej obstawiam ten wariant z 3, ale co Ja tam moge wiedzieć ;)

benefit będzie konsolidował branże fitness w naszym kraju to i stąd padł rozkaz - nic nie ujawniać tylko pracować nad rozwojem :)

http://www.ekonomia24.pl/artykul/706205,937062-Rynek-jest-bardzo-rozdrobniony.html

Co do kursu do końca roku ruszy na bank, idzie hossa i nie zostawią tej spółki ulicy :)
  • Re: silna przecena Autor: ~Mefisto [79.186.198.*]
    Piotrze jestem gotów postawić dobry alkohol na to, że do końca roku nie przekroczymy 53 gr. A że ruchu nie ma, nie powiem trochę mnie to irytuje.
  • Re: silna przecena Autor: ~marcus [83.5.137.*]
    Mefisto a o jaki alkohol byśmy się zakładali ? Żyłka hazardzisty się odezwała :D

A wracając do głównego tematu to obserwujcie ile spółka ma / będzie miała klubów.
    Za Gymnasiona przy 30 klubach bya oferta 200 mln zł, więc uważam, że fundamentalnie FF przy 15 klubach będzie warte 100 mln zł, a po tempie w jakim Zarząd pracuje to czuję, że w 2015 przywitamy 15 klub FF :)

na drugiej osi jest niestety Benefit, który być może będzie chciał od nas jak najtaniej wyciągnąć papier - a potem fundom po kilku miesiącach opylić 5-10 razy drożej
  • Re: silna przecena Autor: ~Mefisto [79.186.207.*]
    może być łycha choćby litrowy czarny Jasiek :).
  • Re: silna przecena Autor: ~marcus [83.5.137.*]
    Rozumiem, że ja wygrywam jak padnie chociaż jedna transakcja po 54 groszy, a szanowny kolega wygrywa jak nie padnie do 28 grudnia 2013 roku ? :)

Mnie pasi zakładzik :)
  • Re: silna przecena Autor: ~Mefisto [79.186.197.*]
    wg mnie powyżej 53 powinno być zamknięcie jakiejkolwiek sesji do końca roku
  • Re: silna przecena Autor: ~Sonic [85.221.236.*]
    Rozumiem, że stawiacie skrzynkę jak do końca września będzie 70gr?
  • Re: silna przecena Autor: ~Mefisto [79.186.197.*]
    Sonic nie inaczej :)
  • 10groszy tam się zatrzyma jak inne śmieci z NC Autor: ~666 [83.30.53.*]
    j.w. ps.oczywiście przed dalszym spadkiem :-)
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.