• No to co Wodospad Niagara na Pylonie was szeka Autor: ~ j23 [95.41.76.*]
    Nie macie szans.To warte 2 albo max 3 gr nie warto .Kto ma niech ratuje kase i zwala pkc jest szansa na odratowanie jeszcze!Ludziska gdzie Rozum Rozum!
    Ja nie mam i nigdy nie chce syfa!
  • Re: No to co Wodospad Niagara na Pylonie was szeka Autor: ~Dzuff [37.225.239.*]
    Co boli że nie kupiłeś po 0,10 gr hahah ! Podejrzewam że wszyscy na forum podziękują za Twoją dobrą rade :) To że Ty nie masz tego czy tamtego i nie będziesz mieć to nikogo nie interesuje! I nie siej propagandy :) Bo twoja wypowiedz jest beznadziejna i nie podparta żadnymi konkretnymi argumentami :) pzdr
  • Re: No to co Wodospad Niagara na Pylonie was szeka Autor: ~John [83.29.25.*]
    " Ludziska gdzie Rozum Rozum!
    Ja nie mam i nigdy nie chce syfa! "

Dziękuje:) może przez tą wypowiedź zejdzie znowu na 10groszy... haha

A tak poważnie to każdy wie ile jest warta ta Spółka, po wynikach za IIIQ wystawisz oczy... Reklama swoje robi, wejście na NC... nawet Zarząd zaskoczą zwiększające się przychody, i szybko skorygują wynik za 2013r. nie ćwierć miliona zysku tylko znacznie więcej.

PS: czekam z niecierpliwością na pojawienie się subwoofera bo mam zamiar zakupić i przekonać się jak to gra (wprawdzie mam już zbudowane stereo oraz KD na innych podzespołach ale do kina mi brakuje sześcianu... ). Słuchałem Topaz 20 u znajomego i przyznam że wrażenie jest bardzo dobre, cena tych zestawów powinna być wyższa, bo ZNACZĄCEJ przepaści w porównaniu z quantum 1005 nie ma. Ale wszytko w swoim czasie... jak PYLON stanie się marką rozpoznawalną w wielu krajach...

• Re: No to co Wodospad Niagara na Pylonie was szeka Autor: ~hehe [95.49.179.*]
    2 - 3 grosze to spółki wartość spada do <200 tysięcy.
    Wyobrażam sobie minę zarządu spółki :D

Mogę się założyć że za 2 lata, 1 akcja będzie warta 50 groszy - jeden złoty.

długo trzeba będzie poczekać, ale 1000% wzrostu to już było by coś.
  • Re: No to co Wodospad Niagara na Pylonie was szeka Autor: ~do hehe [93.154.191.*]
    Chyba oszalałeś !!!
[x]
JRCGROUP 0,71% 0,14 2025-10-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.