• Wawa nie zaśmiecaj forum Autor: ~Anty wawa [87.205.75.*]
    Wawa, nie wiem czy wiesz ale Twoje wypowiedzi przynoszą odwrotny skutek, coraz bardziej zniechęcasz ludzi do tej spółki. Przez takiego cymbała jak ty mało kto chcę się wypowiadać na temat tej spółki. Masz jakiś uraz psychiczny, może straciłeś sporo na tej spółce ? Proponuje wybrać sie do psychiatry
  • Re: Wawa nie zaśmiecaj forum Autor: ~m power [188.137.94.*]
    100% racji, wawa zamilknij to będzie dobrze, chyba że masz na celu zniechęcić ludzi przez tak nachalne naganianie.
  • Re: Wawa nie zaśmiecaj forum Autor: ~skorpion1 [188.47.182.*]
    To prawda. Wawa troche przystopuj!!!!!Spółka jest perspektywiczna. Niech wypali chociaż jeden projekt to sie Forum będzie zabijało o tę spółke. Będą tylko pkc, a to oznacza plus 10 lub 20 proc na sesji. Myśle, też że Karkosik wymyśli jeszcze jakiś biznes dla skotka i wtedy cena 2,70 przejdzie do lamusa, a będzie.............Co szanowne Forum na to????
  • Re: Wawa nie zaśmiecaj forum Autor: ~xxtryx [91.237.136.*]
    zasmuca mnie dojenie skotana przez karkosika . spuścił alchemię -----skotan sprzedawał dużo akcji alchemii nawet po 3,60 a ktoś od karkosika to kupywał . a teraz odkupione akcje od skotana sprzedają alchemii po 5 zeta . i jest raptem inwestor gotów objąc emisję po 5 zeta . tak ---obejmuje po 5 zl i dokupuje po 2 ,50 + zarobek na alchemii i wychodzi że nic nie dokłada
  • Re: Wawa nie zaśmiecaj forum Autor: ~wawa [194.146.128.*]
    OK przekonaliście mnie.
    Nie będę juz tyle pisać i zakładać nowych wątków..............
    Pozdrawiam
  • Re: Wawa nie zaśmiecaj forum Autor: ~strony [159.205.138.*]
    dziekujemy ci wawa za zrozumienie naszych intencji. postaramy ci sie zrewanzowac....moze dokupieniem akcji?
[x]
ONESANO 3,48% 0,65 2026-05-27 09:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.