zastanawia szczerość w publikacji wyników. Dotychczas prawda o sytuacji finansowej była zbliżona do obecnej tylko ukrywana w raportach różnymi księgowymi sztuczkami. Może ta nowa wylewność to skutek tego pytania zadanego przez pb:
http://notowania.pb.pl/akcjainwestor?isin=PLSSI0000023
a może komuś zależy na tym żeby przestraszyć leszczynę i odkupić za bezcen jak największy pakiet za bezcen? Wiadomo że kryzys własnie się kończy i jeśli przetrwają ten sztorm to dzisiejsze 10 groszy za kilka lat będzie warte kilka złotych.
p.s.
kilka nicków wykonuje ciężką pracę na forum żeby podsycić atmosferę strachu. Mamy tu klony matek Teres co to chcą wszystkim zrobić dobrze czy to świadoma akcja bo jak już wiadomo matka Teresa też szwindle uprawiała?
Też mnie zastanawia jeden temat,
trwa badanie spółki przez AGIS Fire & Security sp. z o.o. ("AGIS") to może oznaczać zaangażowanie kapitałowe, to może oznaczać, że SSI musiała wszystko wyrzucić.
To może oznaczać,że może być dla AGIS tanie akcje,
W biznesie nie ma sentymentów i może tak trzeba było, aby "hołota" (bez urazy) pozbyła sie akcji.
pozdr.
Nie twierdze inaczej niż Wy. Ale jes jest jedno- dlaczego od tak długiego czasu uprawiaja ta fikcyjna ksiegowośc. musza byc transparentni i to wszystko. zaufanie buduje sie latami a traci w jeden dzien. jezeli wyczyscili bilanse przed due diligence to tak miało po prostu być. jestem cały zapakowany i o żywo interesuje mnie co sie dzieje w spółce.
Wielokrotnie pisałem kiedyś do prezesa, otrzymywałem wiadomość,
że spółka rozwija się i dalej będzie kupować najlepszych handlowców.
Moim zdaniem spółka przeinwestowała. Trzeba było mieć 30 mln obrotów i mieć 1-2 mln zysków i zyli by lepiej.
Ciężko jest przyznać się teraz prezesowi ale chyba do tego wracają.
Teraz moim skromnym zdaniem musi być emisja dla AGIS i akcje po taniości.
po co się pocieszacie?
Ten kto zapakowany w bankruta ma problem jak nie wywali ze stratą.
Ile lat czekacie na 30-50 gr 5 lat? to mało .W kryzysie mieli 1-2 mln zysku a teraz toną.
pisałem sto razy ta firma nie jest warta waszego zainteresowania.
http://agisfs.pl/pl/o-firmie
Agis to tylko mała firemka - nic nie zarobi na połązceniu.
Gdy kurs od roku nie moze wzrosnąćna 20 gr - brak ku temu podstaw.
A wy piszecie o kilku złotych za pare lat?
Ogranijcie się i wyceńcie te aktywa w waszych portfelach na 0 zł.Tak jest bezpiecznie
Jutro zobaczycie wasze kilka zł - jeśli ten śmieć sie w ogóle otworzy.
Gpw nie potzrebuje takich firm jak ssi.Ten raport pokazal całą prawdę - jezcze 2 kw i do piachu.I nie piszcie o Matce TeresieNikomu ten walor nie potrzebny do szczęściaZarząd już rezygnuje...
zawsze limon byłeś dla mnie kretynem. zdania nie zmieniam. jedynie w swoich wypocinach utwierdzasz mnie w moim myśleniu. produkuj sie dalej. ch... ci na grób mendo.
elo