wejść się tu nie da, za małe pakiety na sprzedaży
wywalać nie chcą
poza tym jeśli dobrze pamiętam w obrocie coś ok 3% akcji
reszta w rękach akcjonariuszy
coś mi mówi że koncert dopiero się zacznie
tylko jak dołaczyć do orkiestry ??? :-)
Poniżej 5-6 zł bez sensu jest to oddawać. To jedna z niewielu jeszcze Spółek poprawiająca tak znacząco wyniki i tak mocno niedowartościowana. Rynek zrozumie to w niedługim czasie.
dzieciaku zobacz najpierw wyniki finansowe a potem rozprawiaj o reklamie
takim firmom nie potrzebna jest reklama
układ z sieciami komórkowymi nakręca biznes
a jeżeli umiesz czytać sprawozdania finansowe... ehhh... pewnie nie umiesz :-)
tak tylko jakos na zakup tez zbyt chetnych nie ma , kupiłem po 3,3 i sie zastanawiam czy nie wywalic tego zanim spadnie znowu , bo tu widze straszne wahania sa
Nie ma chętnych na zakup, bo większość myśli, że na 3.69 jest nie kończący się zrzut...
Dlatego też wiele osób się zastanawia czy nie wywalić...czyli ktoś osiągnął co chciał
Widzimy to co mamy zobaczyć....
W pewnym momencie jednak ktoś uzna, że na tym poziomie wystraszonych już nie ma i będzie musiał brać wyżej i przy okazji zabrać swoją blokadkę z 3.69
to przeczytaj raport roczny - ten audytowany przez biegłego. Już w tym raporcie były pierwsze oznaki, że spółka zaczyna dobrze zarabiać.
Nie sądzę, by była ściema. Zobacz stan gotówki - ponad 9 mln na koniec czerwca. To potwierdza, ze spółka generuje nie tylko zysk na papierze, ale też generuje gotówkę.
o dywidendzie nie będę wspominał - odsyłam na forum Stockwatch - tam stoi wszystko napisane.
ukryta sprzedaż - myślę, że to ten ktoś kto nazbierał duże ilości po 2,01 tuż po raporcie. Niech część odda w rynek, poprawi się płynność, bo FF jest tu coś koło 3%.
Trochę cierpliwości, spółka jest zupełnie niepopularna, rynek dopiero się z nią zapoznaje i z czasem popyt bedzie sie nasilał.
a może spadnie ponizej 3 zł jeszcze, to mozna bedzie wykorzystać promocję