uszy do góry graj na płynnych spółkach 1/3 wolnego kapitało ,a zapomnisz o wtopie ..kiedyś tu zaświeci słonce nie teraz to za rok 5 , lub 10 lat , a nawet jeśli nie to mówi się trudno ..nie sama kasa człowiek żyje.:)
ja tez ..pewnie prezes pogrywa miedzy newsami ..swoja droga jak na te osiągnięcia to wycena spółki grubo przesadzona...mówiła mi zona nie kupuj to człowiek się zataszczył cóż teraz trzeba gnić..
Wyjście w obecnej sytuacji przy słabym zainteresowaniu walorami prezesa , są nikłe .sentyment ryku jest negatywny . Prezes musi wykazać się lepsza asertywnością w stosunku do innych mniejszych inwestorów. Tylko jego interferencja może ten stan rzeczy odmienić .Pozostaje czekać:)
Jakiś tak , czy to przyczyni się do sukcesywnej wspinaczki czas pokaże. inwestorzy nie potrafią tego docenić ..ile kkk lat będziecie szorować po dnie :) rwać z prawej i jazda na 1 PLN
Dnia 2013-09-10 o godz. 19:02 ~kajak napisał(a):
> widać ze na siłę chcą coś urwać .. ff cieniutki i na
> dodatek spółka zapomniana przez dwa lata nie grana...... to
> gratka... ;)))
lipku straty na lokacie ekiskowej odrabiaj ,gdzie indziej prezes tu skupi 99,9 % ;)udziałów to zrobi pompkę .. )ja tak robię i nie narzekam czas i cierpliwość to najlepszy wojownik nawet zdechłe koty odbijają . kiedyś odbije i to cudo. pozdro:)))
.. nie masz czego żałować ..jak zarobiłeś to spoko i tak zapewne by cie do większego kawałka tortu nie dopuścili..... jakieś prognozy masz na naszego gniota .. czy się bujnie czy będziemy czekać do usranej śmierci.. widać ze prezesik coś kombinuje ,,pytanie tylko .co ? powoli rozglądaj się za plz .może coś z tego będzie!
witam po miesiącu nieaktywności, jestes jeszcze gdzieś? takie spostrzezenie: zawsze jak pojawia sie te 150 szt na początku to na inbooku w tym samym czasie pojawia sie 50szt (od miesięcy) jakis zwiazek?:(