panie hazubski, moze jakąs konferencję warto skręcic bo podobno są tacy co jeszcze chcą dokupic papieru toaletowego, a po panskich wystepach jak wiadomo spadki są konkretne :D
Jaka zagrożona? Przecież oni 10 lat temu zbankrutowali!!! Tylko GPW zapomniała zawiesić notowań. Widzę, że kompletnie nie wiesz o czym piszesz :)
Ja mam parędziesiąt tys śmiecia po średnio 0,90 PLN, ale Ty chyba jesteś za krótki, żeby kupić po tyle :) ... i tyle :)
Wyniki nie będą złe - w końcu mieli program dla przedszkolaków 5-10-15 i za ponad 5 mln kupili papieru (toaletowego).
No i co,mała korekta,spadnie do 0.92 0.90. i góre a wy bedziecie kupowac na wyscigi i po duzo wyzszej cenie,a o wynikach nie piszcie bo nie macie zielonego pojęcia
Na jednostkowym będą mieli zapewne stratę poniewaz nie zrobili kompletnie NIC. Nie wyszli z zadnej inwestycji, nikt nie chcial nic od nich kupic (a podobno jest kolejka "hamerykańskich" funduszy buhahahaha). Skonsolidowany pewnie bedzie lepszy ale nie ma to ŻADNEGO BEZPOSREDNIEGO przelozenia na przepływy gotowkowe i jakikolwiek zarobek dla IQP, a tym bardziej dla akcjonariuszy. Ale "prim", forumowy cymbałek, pisze, że będzie 3 zł i to jest dość zabawne w kontekście "dokonań" społki w minionym polroczu.
Czytasz ze zrozumieniem? Przykład czego mam podać? Tego, że nie podali żadnego info o np. wyjsciu? Rozumiesz roznice miedzy sprawozdaniem jednostkowym a skonsolidowanym? Czy ty wogole cos rozumiesz?
A TY COS KOLWIEK ROZUMIESZ ?umiesz czytac ile igoria miała zysku i ile zysku bedzie miał IQP jak opyla ich akcje w przyszłosci,i pod to sie gra,idz do pprzedszkola i tam uswiadamiaj dzieci,nie chcesz to akcji nie kupuj i zamelduj koniowi,hahaha
Niezły z ciebie przygłup. BEZPOSREDNIEGO przelozenia wyniki igorii nie mają. Wirtualne zyski są ulotne i nic nie znaczą. JAK cos opylą to mozna mowic o REALNYM ZYSKU. A papierowymi to se mozesz chłopczyku tyłek podetrzec (jesli jestes oczywiscie na tyle samodzielny)