...czemu nagle tylu piewców upadłości pojawiło się na forum? Bo do tej pory i przez kilka miesięcy tylko ja o tym pisałem, a teraz - jak kurs bardzo rośnie (prawie 100 % w dwa dni), to nagle wszyscy na tej podstawie (!) zwiastują upadłość.
bo jakoś nie mogę się oswoić z myślą, że oni są w stanie zrobić jakąś dobrą konkretną pompę bez widma upadłości lub jeszcze kilkumiesięcznego powolnego umierania. Junior chyba nie jest zbyt bystry, a i krawce też cienko przędą. Ja ci zawsze odpisywałem, że nawet jeśli nie wyrobią się z biznesem to musi być podbitka pod wywalanie...
nie powiedziałem, że to koniec pompki, ale ciężko im będzie przebić konkretnie 0.6, a 0.9 to raczej nie możliwe, chyba że przez ostanie dwa lata pokazywali nam że są idiotami z założeniem, że zrobią jeszcze sensowną akcje, choć jak już wcześniej napisałem - nie wierze w to.
Nie wiem. Ktoś wyrzucił 2xk akcji bo się pewnie pogodził ze stratą i wystraszył "rynek". Ale żeby w locie, to zamknięcie musiałoby być sporo wyższe, najlepiej między 0,39 a dziennym maksimum. Zobaczymy... Tak samo jak zobaczymy jaki jest większy plan...