• Gdzieś słyszałem... Autor: ~Ciułacz [83.24.143.*]
    Gdzieś słyszałem, że Mobil Factory dogadał się w/s zakupu 210 mln akcji Serenity. Że bilanse Serenity za 2011 r. i 2012 r. są ładnie już zbadane, że teraz już prosta droga na Giełdę. Może ktoś wie, czy tak jest, czy nie?
  • Re: Gdzieś słyszałem... Autor: ~do ciułacza [91.236.137.*]
    MBFactory to wydmuszka zrobiona przez kolesi którzy robili Serenity czyli to samo ścierwo w nowym opakowaniu, praktycznie nie prowadzi działalności tylko zapowiada że będzie, czyli tak jak Srenity i pewnie tak samo skończy.
  • Re: Gdzieś słyszałem... Autor: ~ciekawy [82.139.189.*]
    Ciekawe kto podpisał się pod badaniem spółki?jak pamiętam w styczniu 2012 na forum pojawił się wpis, że spółka szuka kogoś kto za 500 tys stworzy wsteczną dokumentację, czy już ktoś im pomógł i ją stworzył?Nie wierzę w takie podłożenie się, ponadto od kogo MB miałoby kupić akcje?Od prezesa?Przecież już sprzedał ten sam pakiet kilka razy to teraz znowu sprzedaje?
  • Re: Gdzieś słyszałem... Autor: ~leon [77.65.55.*]
    Serenity wroci na rynek ale po 3-4 gr za akcje albo .....słyszalem ,ze juz nie ma serenity bo zrobili szwindel i teraz podgrzewaja obiad zeby te zapachy nas troche uspokoiły a naprawde wszystkie pieniadze sa juz stracone.
    całe szczęście że można namierzyć gdzie wyfrunęła kasa ze spółki , nie to co osiedle kryształowe gdzie nie ma kasy i chyba winnych nie ma.
  • Re: Gdzieś słyszałem... Autor: ~leon [77.65.55.*]
    Mylisz sie,moj znajomy były generał sb powiedział mi kiedys jak dziala ten system,nie bede sie rozpisywal ale kara nigdy nie bedzie adekwatna do winy a jak nie wierzysz to przeslij gruba sume pieniedzy na wskazane konto a kasy nigdy nie odzyskasz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    to akcjonariusze będą dochodzić od rodzinki kasy,nie ma że boli, to nie kryształowe osiedle a i tamci też dostaną cynk kto jest winny sytuacji w której się znaleźli , niech zrobią marsz pod pięknym domem z pochodniami.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.