• SKOTAN-PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: siem11 [78.131.138.*]
    Witam 12.08.2013 poniedziałek
    Wróciłem siem.Pewnie mnie znów oplujecie.Ale niech Wam tam będzie.
    Wróciłem boć to papier,który przy spokojnym inwestowaniu daje zarobić.Nie wierzysz toś kiep
    Obserwowałem papier od ok. dwóch tygodni i co .Popatrz jak spółdzielnia i słupy karka
    pogrywają na akcjach .Nic tu po Waszych zaklęciach.To obecnie Wy jesteście dawcami
    przy zaniżonym kursie.Uwierzcie,że kurs opiera się na Waszym wywalaniu ,bo zjazdy o
    parę % to radość dla spekuły i słupów Karka.Nie chcesz tu być to daj sobie spokój z tym
    papierem i nie pisz o nędzy,Nikt Cię tu nie zmusza do inwestowania.Młodzi przestańcie
    beczeć.Zamiast na giełdę możesz dać pieniądze z kieszonkowego od mamusi na procent
    w banku.Masz pewne 3,5 %,boć giełda to nie lokata.
    Pozdrawiam starych inwestorów na papierze / nowych też /
    siem11
    PS serdeczne pozdrowienia dl a XXTRYXX
  • Re: SKOTAN-PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~an [79.185.14.*]
    No jazda po karku tutaj niezła jest.
  • Re: SKOTAN-PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~skorpion1 [31.63.47.*]
    Powiem Wam szczerze, że jestem już nie młodym inwestorem i nie zdziwie się jak za rok będzie 1zł lub może i 67zł. Dla niewtajemniczonych to maksymalny kurs UNIWERSALU.!!!!!!!!!!!!
  • Re: SKOTAN-PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~skorpion1 [31.63.47.*]
    Nie jest prawdą,że żadne akcje Karkosika nie rosną.Patrz Hutmen. Pozdrawiam, ale nie naganiam.
  • Re: SKOTAN-PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~Basia [94.229.215.*]
    Sama mam po 4,80 i widzę że to ulica gra na krótko. A to sprzyja grubasom którzy później kupują duże ilości akcji po niższej cenie. Ale i tak wierzę że swoje odzyskam jak ruszą te nieszczęsne drożdże. Pamiętajcie co Roman powiedział , że jak ruszą drożdże to nastroje akcjonariuszy ulegną zdecydowanej poprawie. I tego się trzymam. Pozdrowionka !!!!
  • Re: SKOTAN-PRZESTAŃCIE BECZEĆ Autor: ~wawa [194.146.128.*]
    16-33zł
[x]
ONESANO 3,48% 0,65 2026-05-27 09:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.