Wyniki 19.08.2013 r. tj. w najbliższy poniedziałek. A zbieranie papierka jest w dalszym ciągu kontynuowane. Po dobrych wynikach ruch w okolice 0.60-0.65 - tak to widzę.
Ja 1 ,20 widzę oczywiście i tylko takie poziomy są uczciwe -ale nie tak od razu (to nie NC) .Jeśli nic szczególnie negatywnego się nie wydarzy to wyniki III kw powinny być silnym przełomem.Mam jednak wewnętrznie pewność że rok 2014 będzie czasem tej ceny.
Do wyników III pewnie te okolice 0,70 jak była mowa wczesniej wydają się mocno realne.
Sporo się ostatnio tasowało na Mirku-sprzedawali ci przy 1,25 którzy zakładali ponowne kręcenie kółeczka.Zakładam ze są w dużym błędzie i widac że to kupujący rozdają karty.Tak czy siak na mirku niebawem pęknie ta reduta podaży a test 1,40 dla mnie jest oczywisty i nawet ad-instal może sobie kosmitów sprowadzić bo to i tak nie pomoże w marszu na ten poziom.Pozdrawiam
Jest promocja w OBI na mocny sznurek to pewnie w tym tygodniu przyda ci sie chlopie jak masz odrobinke godnosci po tym zalosnym pierdzeniu.
Zastrzegam ze kosmici nie pomoga
Ty żebyś miał odrobinę godności chamie to byś złodzieja nie popierał ale jesteś taka sama menda jak ten skazany oszust. Swój prymitywny debilizm pokazałeś powyżej.
Umiecie chamy tylko kraść i grozić śmiercią. Żałosna banda oszustów.
Cześć wszystkim. Patrząc po usuniętych wątkach czekamy na porządne wyniki :), szansa na wysiadke dla niecierpliwych i kolejny przystanek dla cieprpliwych.
Pan ad instal takoż mniemam jest zaopatrzony w akcje, grosz do przodu może zmienić frustrację dla rzeczy, na które i tak nie ma się wpływu... więc po co zawracać kijem wisłę, lepiej iść z trendem.
pozdrawiam 1973, Lorga (Fluid, Fluid :)) i wszystkich rozgarniętych kompanów.
Kolego, ale tu granatem walnęło :). Cóż wyniki idą.
Kolego ja z NC obserwuję bardzo uważnie i nieśpiesznie suntecha. Jak na ta branżę z reguły ostanie kwartały są the best, poza tym oni buduja konkretne fundamenty. Nie jest to jednak zabawa na tu i teraz, aczkolwiek polecam przy spadku (a bankowo będzie sporo poniżej 03), FLD - pierwsze transze kupiłem jeszcze po 0,65, chciałem poczekać z resztą do tego okresu, ale ruszył niespodziewanie, zatem albo złapię korektę albo pomyślę ;)...
Masz jeszcze 01cybatona?
Dnia 2013-08-18 o godz. 14:27 ~1973 napisał(a):
> Witam cie lego.Musisz przyznac ze przed ad-instalem trudne
> chwile i czarna rozpacz.Obawiam sie ze jego zdrowie
> psychiczne ulegnie dalszemu pogorszeniu niebawem i
wtedy
> bedzie niebezpieczny nie tylko dla otoczenia ale i dla
> siebie.Pytanje do dobrego psychiatry na forum-ile temu
> facetowi zostalo czasu do samodestrukcji?
A przy okazji
> lego jak tam interesy na NC.Pozdrawiam
Ty żebyś miał odrobinę godności chamie to byś złodzieja nie popierał ale jesteś taka sama menda jak ten skazany oszust. Swój prymitywny debilizm pokazałeś powyżej.
Umiecie chamy tylko kraść i grozić śmiercią. Żałosna banda oszustów.
Przedmną?!!!
To przed wami kolejne ,miesiące okradania podwykonawców i oszukiwania akcjonariatu.
Od półtora roku jesteście na dnie a jak wam uda się oszukać inwestorów i na kilka dni kurs podskoczy to dostajecie orgazmu.
Podskoczy kurs to i spadnie tak jak to jest od ponad roku. Rynek nie toleruje złodziei i oszustów.
Mi ciebie też żal psychopatyczny złodzieju i oszuście.
Jednego możesz być pewny, że nigdy nie przestaniemy napiętnować oszusta skazańca i was wytresowane zapchlone kundle.
Nie jetem przeciwko wszystkim tylko przeciw waszej bandzie oszustów i złodziei.
Mi ciebie też żal psychopatyczny złodzieju i oszuście.
Jednego możesz być pewny, że nigdy nie przestaniemy napiętnować oszusta skazańca i was wytresowane zapchlone kundle.
Nie jetem przeciwko wszystkim tylko przeciw waszej bandzie oszustów i złodziei..
Dalej ci sie marzy ze mirbud z tobą rozmawia? Buhaha
adas nieudaczniku ty rodzinie nie potrafisz miski zapełnić
nie zgadniesz adas kto obwodnice marek będzie robił:)
buhaha
wyśpij sie, jutro ciężki raport dla ciebie
a w srode jeszcze cięższy:)
Tak, to parwda. Ciężko patrzeć jak złodzieje okradacie kolejnych podwykonawców.
To przed wami kolejne ,miesiące okradania podwykonawców i oszukiwania akcjonariatu.
Od półtora roku jesteście na dnie a jak wam uda się oszukać inwestorów i na kilka dni kurs podskoczy to dostajecie orgazmu.
Podskoczy kurs to i spadnie tak jak to jest od ponad roku. Rynek nie toleruje złodziei i oszustów.
Parę groszy adas? Od twoich marzeń i prognoz testów na 0,3 i 0,9 to raczej dość daleko.
moze byś swoim wierzycielom takie parę groszy podarował?
bieduj i dziel sie z nami wrażeniami z nędznego zycia
to dla nas uciecha lepsza niż zarobek na rosnącym kursie:)
o tym ze rynek nie toleruję oszustów wiemy
to na tym rynku oszukańczy ad instal nigdy nie dostanie zlecenia:)
Siedzicie złodzieje od ponad roku na dnie i na tym dnie pozostaniecie.
Rynek przyznał mi rację i oszustów nie winduje.
Nawet banki dały wam szlaban na kredyty. Nie chcą kredytować złodziejskiej spółki. Nie chcą barć współudziału w oszustwach Mirgosa.
Mam zobowiązania bo mnie złodzieje okradliście, podobnie jak okradliście kilkadziesiąt innych firm.
Dlatego możecie złodzieje być pewni, że wam nigdy nie odpuścimy.