No to na razie "janie". Nie ma LTE to jakoś nie widze tu nowych źródeł przychodów. Sprzedałem po 1,81 krzywdy nie mam. Jak nie będzie tu nikogo z Narkiewiczów może wrócę ;-)
Widzę że się znasz.........., jak ogłosili że nie będzie LTE to ja właśnie odkupiłem..., czy zdajesz sobie sprawę jakie koszty wiązały by się z uruchomieniem LTE, na to nie stać największych graczy na rynku i toną w długach, a PCG na szczęście się zreflektował w odpowiednim momencie i wywalił LTE.
no to mamy kapitalizacje imagis na poziomie 110 mln zl i mega obroty na pcg , przykro to pewnie sluchac naganiaczom na spadki i tym co się nie zalapali ale niestety dla was my posiadacze jesteśmy skazani na sukces
gdzie tu widzisz naganiaczy ? To jakas obsesja ...jak ktos tylko powezmie watpliwosci co do dalszxych wzrostow to zaraz naganiacz. puknij sie !!!
a wiesz co to jest zDrowy rozsadek?
TO COS CZYM SIE KIERUJESZ KIEDY NIE STARCZA CI WIEDZY .
Janie fakty i tylko fakty czyli wiedza , a te sa takie paket img który ma pcg jest dziś wart więcej niż cale pcg , pcg tez ma swoje stabilne zyski a gpw wycenia pcg dziś nizej zera jak się dobrze policzy , wymiana akcjonariatu dziś piekna , wiec tylko kupować , jutro jeszcze wyniki img , zobaczymy jakie będą