wszyscy , którzy mają ten papier, są zaniepokojeni, by nie powiedzieć wystraszeni, sam mam go sporo, jedyna rzecz która mnie niepokoi to przyczyny tego wywalania, konia z rzędem temu , kto poda przyczynę tego sypania, pozdrawiam
Sytuacja i nastroje akcjonariuszy są dramatyczne.
Super spółka, bardzo mała płynność dlatego można robić co się chce - a chcą go ściągnąć w dół to ściągają:)
To Prawda.Ale z drugiej strony nie wieże w to że sami przerzucają miedzy sobą.
Ktoś te 6-8 baniek obrotu robi.
Przeżyłem podobna sytuacje jakiś czas temu na Astarcie wiec naprawdę jestem Mega dobrej myśli :)
ja już nie wiem w co wierzyć, boję się tylko, że jak zacznie się prawdziwa korekta to nie wiem gdzie się zatrzymamy, ponawiam pytanie, czy ktoś jest w stanie logicznie odpowiedzieć , czemu to spada jak kamień ?.......
mzoe blugarie protesty i rumunie,oraz powodz w czechachktora sprawi z emniejszy zysk bedzie w kolejnych wkartalach,ale to jzu ponad 30zl przeceny bez sensu zupelnie niktnie odbiera poza czechami!!!!!!!!
póki co dziś sama drobnica kupuje - 0 albo bardzo mało przerzutów własnych, nie ma tysięcznych transakcji i obrotu praktycznie brak ; ) Mało drobnych ludzi sprzedaje, każdy czeka na bardziej konkretną cenę, więc gdyby komuś zależało na skupie to by na pewno od czasu do czasu skupował po wyższych poziomach akcje i znowu zaniżał kurs, ale tu się nic takiego nie dzieje, dlatego ja będę czekał z uśrednieniem jakimś znacznym do takiej właśnie sytuacji...
póki co dziś sama drobnica kupuje - 0 albo bardzo mało przerzutów własnych, nie ma tysięcznych transakcji i obrotu praktycznie brak ; )
Teoretycznie wykresowo, to już może być dobry moment, ale mało drobnych ludzi sprzedaje, każdy czeka na bardziej konkretną cenę, więc gdyby komuś zależało na skupie to by na pewno od czasu do czasu skupował po wyższych poziomach akcje i znowu zaniżał kurs, ale tu się nic takiego nie dzieje, dlatego ja będę czekał z uśrednieniem jakimś znacznym do takiej właśnie sytuacji...
cały czas się pojawiają zlecenia po kilka tysięcy, więc ktoś to ma. Ja nie zainwestuje tyle kasy żeby zdjąć coś takiego dla przykładu, ale na pewno jak to już będzie miało wybić to nikt z czymś takim nie będzie straszyć nawet, bo zdjąć coś takiego to nie jest żaden problem...
PRZYCZYNA SPADKÓW: Prognoza zaklada spadek zysków o połowę do 2017 roku, Teraz trwa dostosowanie ceny do tego co czeka firme. Zreszta ceny energii nie sa wysokie, wiec marze spadna. Dlatego mamy spadki!!! Wg mnie powinien to byc juz koniec dalszej przeceny