• co mnie boli Autor: ~jopo [31.61.136.*]
    ja mam 200 tys ponad kupione drogo , wkurza mnie to wszystko.
    Trzeba było słuchać misia 15 rok temu i sprzedać to w cholerę.
    Ale posłuchałem jak idiot Gerga i Maćka , że będzie rada i inne itp.
    Dziś Maciek się boi , Gerg się nie odzywa a Miś 15 ma to w d.. bo pewnie sprzedał.
    Nie wiem co robić???
    To były wszystkie moje oszczędności , namówiła mnie na to Błażejowska ale jak już dałem pieniądze to przestała odbierać tel , z czasem oczywiście bo na początku ciągle opowiadała żę zarząd się stara i będzie super.a potem nagle brak komunikacji , dałem kase i ibyłem i jestem w dupie.
    Może tę panią gdzieś kiedyś spotkam to raczej się nie pokłonie , nauczka dla mnie , głupie babsko
  • Re: co mnie boli Autor: ~ekspert [77.113.23.*]
    moge kupić tą technologie
  • Re: co mnie boli Autor: ~jaro [195.248.246.*]
    jedyne co mnie pociesz to to, że ta baba oraz wąsacze codziennie patrzą w lustro i widzą swoją twarz. Świadomość, że człowiek był się w stanie tak zeszmacić dla paru groszy na pewno nie jest fajna.

Kiedyś ludzie mieli honor, pracowali na swoje nazwiska. Czytałem wcześniej i o naukowych dokonaniach jednego i o ciężkiej pracy drugiego. Dziś doprowadzili wielu ludzi do ruiny, I nawet się nie odzywają.

Pluję na was.
  • Re: co mnie boli Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Każdego na tej spółce boli postawa układu wąsaczy i hi hi, ale uporządkujmy sprawy:
    1. Jak rozumiem namówiła Cię piastująca oficjalne stanowisko wiceprezesa Ewa Błażejowska
    2. Pragnę dodać, że na Walnym 2012 obiecano nam bardzo dużo, a epizodyczny Ładny prezes zapisał to w strategii, to są oficjalne dokumenty spółki, a nie komentarze Gerg-a czy Maćka na bankierze
    3. Skoro nadal masz akcje, a ich liczba nie jest mała, to obserwuj, kiedy zostanie zwołane NWZA, i przyjedź lub.
    4. Skontaktuj się z Maćkiem i sam, włącz się w zwołanie Walnego, a następnie przyjedź
    Gerg
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.