Ile to czasu zajmuje zalogować się i wysłać komunikat, na Cerabudzie nawet pracownicy się włamywali... GPW pewnie zastosuje jakąś karę, koniec lightu jak za rządów rudego...
Napisałem pism i KNF, GPW(bo KNF odpisał, że to nie ich sprawa) i do tego śmiecia czyli naszej spółki.. Wątpię, żeby mi odpisali na ostatniego mi nie odpisali ale moja forma była chamska więc nie dziwię się...
W sumie, to zgodnie z harmonogramem jutro powinien pojawić się raport za II kw :))). Sytuacja komiczna, tym bardziej że jest też przekroczony termin WZA zatwierdzający rok obrotowy (zgodnie z KSH 6 miesięcy od zakończenia).
Podtrzymuję opinię, że to nie biegłego wina, a problem z uznaniem pozycji w rachunku wyników i wycenie aktywów. Ale to się okaże po publikacji, oby "król nie był nagi".
Jeżeli jutro nie zobaczymy raportu za II kw to niestety ale najprawdopodobniej nie zobaczymy tez naszej kasy. To już trwa zbyt długo, nie wiem o co chodzi zarządowi , ale coraz bardziej oswajam się z myślą że ...nie zobaczę już swoich pieniędzy...