Kurs pewnie przez jakiś czas jeszcze będzie bujał się między 30-45 groszy. Każda cena poniżej 40 gr będzie dobra okazją do zakupu/dokupienia waloru. Spółka wg mnie ciekawa. Potrzeba uporządkować pewne historie by zaczęła funkcjonować jak należy.
Zaniedbania poprzedniej ekipy. To wszystko. Zresztą to wszystko wynika z emitowanych raportów. Myślę, że przyszły rok będzie tym przełomowym i startem na wyższe poziomy.
A ja dzisiaj próbowałem się skontaktować ze spółką, niestety ani telefon ani adres mailowy nie działają? Czy tam ktoś w ogóle pracuje? Jak potencjalny klient/kontrahent ma się skontaktować ze spółką?
Mają sporo problemów ,; znalezienie terenu pod nowy zakład i jego budowa ( w Żaganiu tylko się męczą), poprzedni akcjonariusz jeszcze miesza. To potrwa, póżniej może być dobrze , jak przetrwają
jeszcze nie tak dawno, nie można było kupić po 50 gr -
teraz wakacje i 41 gr nie kusi, a za 2 tyg. ten poziom będzie tylko wspomnieniem
chyba, że puścić po wyżej 35gr i przeskoczyć na inny walor - 'mrożę gotówkę i nic.."- ilu z Was tak myśli ? miliony akcjonariuszy stoi przed tym dylematem. Warren, dr Jan, Billy, oni teraz w hangarach gdzie trzymają swoje samoloty ściereczką czyszczą szybę, by za chwilę wsiąść i przylecieć na zakupy akcji Golab, pogadać o interesach.
na K pojawiło sie 50 000 szt. no brawo. A tak na serio to może Golabem zainteresują się grubsi od nas. Tylko kiedy ten mułowaty właściciel coś w końcu zrobi z informacją o spółce. Na początku wypowiadał się gęsto a teraz albo głupol, albo knuje coś co wyniesie tą spółkę na 2 zł i wówczas deal życia pójdzie koło nosa.