Jak nie wiecie co czytacie to tak macie :)))
Info ze stronki dla graczy na wirtualne pieniądze hehehe - dobre!!!
Jak można nie zauważyć ,że są to fikcyjne spółki i fikcyjne komentarze tworzone dla wirtualnych graczy :))))
Dziś zimny prysznic ,
za takie skuchy trzeba płacić.
Stronkę odwiedzali w trakcje sesji a batonki to się stawia dla ulicy ,żeby dodać odwagi do kupowania hehehe.
Pożyjesz trochę to się przestaniesz dziwić :)))
Przeinaczasz fakty bo myślisz, że kupisz taniej.
To ja podałem tą informację wczoraj wieczorem. Śmigałem wczoraj po netcie i trafiłem na tą stronkę. Nie zwróciłem uwagi, że to portal jakiejś gry. Mój błąd.
A Ty nie przekręcaj faktów bo taniej nikt większej ilości już ci nie sprzeda.
Dnia 2013-08-09 o godz. 08:28 ~mikpi napisał(a):
> Przeinaczasz fakty bo myślisz, że kupisz taniej.
To ja
> podałem tą informację wczoraj wieczorem. Śmigałem wczoraj
> po netcie i trafiłem na tą stronkę. Nie zwróciłem uwagi, że
> to portal jakiejś gry. Mój błąd.
A Ty nie przekręcaj faktów
> bo taniej nikt większej ilości już ci nie sprzeda.
No to mamy tu YNWESTORÓW !!:)))
Dobrze ,że przechodząc gdzieś na płocie nie przeczytałeś jakiejś informacji giełdowej:)))
Dzisiaj zjazd i dolne widły.
Módl się ,żeby tylko na tych pierwszych się zatrzymało.
Ale dobrze, że Ty tu jesteś to przynajmniej podwyższasz poziom. Z tym, że ja już kupiłem tanio a Ty musisz chwytać się prostackich metod żeby ktoś Ci sprzedał...próbuj.
otóż to, ale sam się przekona:) hahah Ty myslisz, ze wszyscy co kupowali patrzyli na komentarz ze strony gry giełdowej:P nie zartuj:) ta spółka ma tak zanizony kurs... ale to moja prywatna opinia i nie namawiam
to dopiero początek zabawy. ta spolka niedawno chodziła po 1 zł:) Jak wszystko wroci do normy to i kurs. a wszystko ma sie na jak najlepszej drodze do tego. 20 groszy szybciutko moze byc. Oczywiscie dalej nie namawiam, ale na sprzedaż z dnia na dzien coraz mniej akcji.
Jak nie wiecie co czytacie to tak macie :)))
Info ze stronki dla graczy na wirtualne pieniądze hehehe - dobre!!!
Jak można nie zauważyć ,że są to fikcyjne spółki i fikcyjne komentarze tworzone dla wirtualnych graczy :))))
Dziś zimny prysznic ,
za takie skuchy trzeba płacić.
I jak wirtualny graczu co teraz masz do powiedzenia
Co Ci mam powiedzieć?! Ja popełniłem błąd po sześciu godzinach jazdy samochodem w upale.....no a Ty...No cóż....Trzeba było nie sprzedawać. Nie musiałbyś teraz chamsko naganiać na spadek. A tak w ogóle to się od...l zyga51.
Dnia 2013-08-09 o godz. 09:56 ~mikpi napisał(a):
> Co Ci mam powiedzieć?! Ja popełniłem błąd po sześciu
> godzinach jazdy samochodem w upale.....no a Ty...No
> cóż....Trzeba było nie sprzedawać. Nie musiałbyś teraz
> chamsko naganiać na spadek. A tak w ogóle to się od...l
> zyga51.
A co tymasz do mnie odpowiadalem temu wirtualnemu - do leszczu