Co się przejmujecie df=eunuch=awe:) Tak myślałem że df to to samo co awe, bo nie przypuszczałem że w jednym miejscu może być dwóch takich samych eunuchów, i jednak miałem racje bo to jeden jest bezjajeczny df=awe:)
Rozumiem że buraku to było do awe?:) hehe to się leczy naprawde, jeśli ze sobą rozmawiasz:) Może mi doope zlali, może nie. Ale Ty na pewno doopy dajesz kolegom z piaskownicy:)
przesmiewca?! :-D
a to żeś sobie nicka wymyślił. Chodziło ci o podkreślenie, że jesteś zabawny? Z pewnością gdzie byś nie poszedł, tam wszyscy się z ciebie śmieją. A nie lepiej byłoby tak jak ci proponowałem, czyli.... przecipa. Przynajmniej adekwatne do zdolności. Co słychać u Faraona, zasadził ci po same kule? :-D
Nie trafiłeś df=awe. Mój nick znaczy to że się śmieję z takich ... jak Ty:) Pytasz czy Faraon mi zasadził? Rozumiem że pytasz bo sprawdziłeś to że zasadza po same kule jak mu się wypinałeś?:) Nie musiałeś się z nami tym dzielić, wszyscy wiedzą że jesteś ciotą:)
df jeszcze jedno u Ciebie nawala, mianowicie czytanie ze zrozumieniem:) Jak sobie nie radzisz, to poproś kogoś żeby Ci wytłumaczył kto co do ciebie pisze:) Pewnie pierwszy raz Cie bolał, ale potem chyba już było łatwiej?:) Powiedz nam skoro już zaczałeś nam tu opowiadać swoje przygody łóżkowe z Faraonem:)
Goldwyn, Depend, PSA co jeszcze sobie kupiłeś? :-D
A jak trabant Faraona, dał ci się chociaż przejechać? Żebym był dobrze zrozumiany, pytam teraz o Trabanta. ;-)
df spie.dalaj z tego forum, wlazłeś w gumofilcach ujebanych gnojem i smrodu kupa, jako że jesteś awe to teraz jestem pewien że PSA brałeś po 0,20 potem ratując się sprzedałeś swój mizerny pakiet po 0,10 albo niżej i teraz beczysz dawco kapitału
ciota zmienił nicka bo go wy.ymali na papierach jak był awe, kojarzę łacha, szkoda mi czasu na szukanie ale beczał kiedyś na inventi albo digate, gdzieś go widziałem, ubrał się ostro, tak jak byś futro na Saharze założył