• Payowa? Nowa system płatności Autor: ~mtes [164.127.76.*]
    Kto kolwiek słyszał ? ktokolwiek wie?

Zawiązanie spółki Payowa sp. z o.o.

Zarząd Planet Soft S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Emitent", "Spółka") niniejszym informuje, iż w dniu 2 sierpnia 2013 roku została zawiązana spółka Payowa sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu. Na mocy umowy spółki z ograniczoną odpowiedzialnością kapitał zakładowy Payowa sp. z o.o. wynosi 100.000,00 zł i dzieli się na: 100 udziałów, z których każdy ma wartość nominalną wynoszącą 1.000,00 zł.

W związku z powyższym Emitent objął 100 udziałów o łącznej wartości nominalnej 100.000,00 zł, które stanowią 100,00% kapitału zakładowego i tyle samo w ogólnej liczbie głosów na zgromadzeniu wspólników Payoway sp. z o.o.

Przedmiotem działalności Spółki będzie innowacyjna usługa dokonywania płatności elektronicznych w sklepach internetowych oraz za pomocą telefonów komórkowych. Celem projektu jest popularyzacja nowego sposobu płatności wśród konsumentów oraz pozyskanie jak największej ilości sklepów internetowych oraz tradycyjnych punktów sprzedaży.

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu “Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect"

Osoby reprezentujące spółkę:
     Hubert Wochyński - Prezes Zarządu
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~UEpjok [178.43.235.*]
    to raczej aby wyludzic fundusze z programow na innowacyjnosc.. bo rynek jest juz tak zapelniony rozwiaaniami platniczymi obstawionymi przez najwiekszych graczy , ze to nie ma zadnych szans powodzenia i bedzie kolejnym wechkulem na topienie pieniedzy inwestorow..

psf to gniot ..widac po kursie.. zaden powazny fundusz (a oni maja analitykow od technologi ) nie dotknie tego przekretu.
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~mtes [164.127.76.*]
    ....pieniedzy z unii nie będzie bo koniec finansowania....

a analitycy chwalą w rankingach tele info 500, computer world top 200
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~freefrog [178.43.235.*]
    70% straty od ipo jest selfexpalantory .. zadna powazna firma na takie stan rzeczy nie pozwala. Nik juz nie wylozy pieniedzy na zadne przedsiewziecia firmowane nazwiskami panow z zarzadu i RN. wstyd i dziecinada polskiego srodowiska startupowego
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~mtes [78.8.9.*]
    freefrog, ty już wszystkie akcje wyplules ? czy to ty caly czas sypiesz w rynek?

• Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~jarek_z_mpku [91.145.128.*]
    nie wiem kto cały czas podsuwa zlecenia ale mam ochotę mu splunąć w twarz. może grupowa akcja wyczyszczenia go z akcji?
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~Mietek105 [93.159.164.*]
    chętnie bym jeszcze doładował ale nie ma już za co, myślę że aktualna cena jest dobra do kupowania, wygląda na to że spółka faktycznie chce prowadzić uczciwą działalność i ma szansę na dalszy rozwój wzrost przychodów i zysku
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~platek [213.146.45.*]
    a ja mam wrażenie że ktoś robi sztuczną podbitkę pod te teoretycznie dobre infa
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~Mietek105 [93.159.164.*]
    podbitką bym tego nie nazwał jak już negatywny scenariusz to blokowanie spadku i sprzedaż kilka procent wyżej a potem odblokowanie i dalsze spadki ale na razie nie da się tego potwierdzić, natomiast pozytywem jest że spadki do okolic 0,80 powodują wzrost obrotów i poziom zostaje obroniony
    więc jak na razie to kupuj plotki :)
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~EUpijok [178.43.235.*]
    ..hej napisz mi jaki jest sens budowy kolejnej niszowej platformy platniczej ...

mamay juz karty visa mc
    mamy juz platformy mobilne skaycash , mpay ..i inne
    mamay nowe rozwiazania mobilne sponsorowane przez banki pko bp w konsorcjum z innymi...

ja nie widze jak nowa, nieznana platforma ma zaistaniec

to jest marnotrawienie talentu
  • Re: Payowa? Nowa system płatności Autor: ~mtes [78.8.9.*]
    Nie wiem jaki sens ma nowy system platnosci ale może to jest pytanie do spółki, napisz ciekawe czy odpisza
[x]
PLANETINN 0,00% 0,06 2019-04-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.